myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Idag är det bokföring som gäller

Publicerad 2014-04-15 07:26:45 i Allmänt,

Eller egentligen bokslut. Men det skall nog gå jättebra då jag inte har ngt annat på mitt schema. Det har gått bra på jobbet utan några stora dipp. Sakta går det och det är det som är medicinen, just nu. Till helgen skall vi till stugan och jag riktigt längtar dit. Allt bara rinner av en som vatten på en gås när man är där. Så jag hoppas att vi kommer att ha det bra och läsa och brodera i lugn och ro. Inte bara jag behöver det utan även kära maken som har haft en sådan otur att vara sjuk när han har haft helg. Vi åker ner och jobbar några timmar på lördag och sen upp igen. Maken har lyckats fixa ledigt en extra dag, så oj vad vi ska frossa i ledighet.
Igår så var vi och kramade på småprinsarna. De är ganska besvärliga just nu med bråk och trots och driver sina arma föräldrar till vanvett. Men visst minns man hur jobbigt den där tiden var om man tänker efter.Men som morförälder så ser man bara två små gulleprinsar. Viggo kröp upp i famnen och sa -Nästa gång jag sover ngn annanstans så sover jag hos dig. Vi får bara det goaste som morföräldrar och när man far hem så hoppar hjärtat omkring av kärlek till de små liven.
Minns ni att jag duschade och tvättade mina växter för en tid sedan? Kan nu konstatera att de fick spunk och har växtjättemkt. Kära hjärtanes vad de ser ut att må bra. Men det är ju klart att äntligen få en dusch efter ett år eller två skulle väl göra de flesta glada hahahah
Måste fixa lite påskgodis idag ifall det kommer några påskkärringar. Ifjol kom ingen. Jag hade laddat med godis men inte en endaste kärring kom förbi. Men har jag inget hemma så kommer de antagligen flockvis......
Sen så skulle jag ju fixa ngt till prinsarna, inte så mkt godis då de brukar få det av mor och far. Utan ngt litet annat tjoller blir det. Millan är för liten så hon får vänta till nästa år. Eller så fyller jag en påse med massa grejer som hon får plocka ur,,,,,för det verkar hon tycka är det roligaste som finns, att plocka ur alltså.
Idag skall jag även börja söka efter "svart-på en-kvart" ngn sorts kräm som häjlper till med solbrännan. Tänkte börja med att ringa runt till olika sportaffärer. Det finns på nätet men som ni vet så föredrar jag lokal handel. Men allt beror på hur effektivt det blir hos revisorn. Nu skall jag börja med att klä mig och åka på jobbet och ta emot varor.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela