myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

20 Augusti 1991 just före tretiden......

Publicerad 2014-08-20 07:28:41 i Allmänt,

Då drog min yngsta sitt första andetag i friska luften. 23 år sedan?? det är ju inte klokt hur denna tid kan ha förflutit så fort. Nu är hon själv mamma till en go liten tjej med samma vilja som hon själv.
Jag är så tacksam att vi har en sådan tät kontakt och att jag kan få förtroende och en plats i hennes liv. Har alltid sagt att vi är så olika varann, men jag kan nog se mig själv i henne alltmer.
Skulle ngn fråga mig om vad jag tycker kännetecknar henne skulle jag nog säga att det är hennes syn på rätt och fel och att hon tack gode gud inte ärvt sin mors fördömmande attityd. Hon är stark i sina åsikter utan att köra över andra och hon älskar verkligen sin lilla familj.
 
Grattis på födelsedagen My<3<3
Här en bild på en gravid My och så fin....
 
Igår hade jag första styrelsemötet efter sommaren. Vi blev klar ovanligt tidigt och redanefter drygt  2.5 timme var jag hemma igen. Så vi hann med ett avsnitt till av serien vi följer. Idag blir det handling till min mor och lite hjälp ute hos henne och sen ikväll så blir det nog ett litet besök hos dottern. Så himla fort dagarna går. Det är en rackarns tur jag är morgonpigg och uppe vid sextiden annars skulle jag inte hinna med dagen överhuvudtaget.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela