myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Butik och café...

Publicerad 2014-08-18 13:58:01 i Allmänt,

Har tänkt flytta och bygga om handelsboden och kaffehuset. Ja jag talar alltså om dockskåp. Har lagt golv i ena delen och börjat bygga lite nya hyllor. Pilligt värre...
Tog och avslutade papparsgörat för en timme sen. Tänkte fortsätta en liten stund senare i afton.....om inte latmasken slingrar sig runt ryggraden.  Nu är det dock högtid att jag far på Ica och fixar lite proviant. Hade planer på att göra björbärsmarmelad men då måste jag ner till torget, för jag hoppas och tror att de har färska . Blir inte lika bra med frysta då pektinet blir sämre och då blir lätt marmeladen tunnare. 



Kommentarer

Postat av: PIa Bodin

Publicerad 2014-08-18 16:36:42

Hej och tack för din kommentar! Alltid lite extra roligt när någon "okänd" hittat bloggen, och inte bara vännerna som läser för att vara snälla!! ;)

Jag läser själv olika bloggar både om mode, hälsa och annat skvaller, men jag tröttnar då och då och letar nya! Kan kanske därför egentligen inte råda om någon särskild... mer än min egen då...?!!

Ha det! /Pia

Svar: Tycker väldigt mkt om din blogg. Så härligt vardaglig och därmed rätt unik. Jag skriver oxå ner lite rader varje dag. Ibland eller oftast pladder....
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela