myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Hallå hallå rösta rött..

Publicerad 2014-08-27 07:38:17 i Allmänt,

Det trodde jag aldrig att jag skulle någonsin uppmana...skratt. Nu menar ju jag i kommunvalet, eftersom sonen finns med på första listan!!! Tydligen finns det fyra sk listor och han finns på den första och hoppas nu att på få komma in i ngn nämnd. För mig kvittar det för Moderaterna ligger jämt skavfötters med socialdemokraterna i den här stan så jag kommer att rösta på sossarna!! Det värsta i kråksången är ju att Vänsternissarna är så stark i den här staden. Skulle kanske överbryggas om Jonas Sjöstedt var i ledningen här i Umeå, då han verkar vara den vettigaste vänsterpartist som jag någonsin hört.
 
Jag gjorde valkompassen i aftonbladet och mina sympatier ligger hos:.......Kristdemokraterna!!!!! what the fuck!!!
Skall göra några till, bara för att se om det blir samma. Jag antar att det beror på att jag är ganska konservativ. Vill ha betyg och inga sextimmarsdagar, ingen Eu inblandning och minskad invandring och hårdare lagstiftning.
Jag kanske är den nya svenska Margaret Thatcher???
 
Visst skulle jag vilja ha allt det där lulllullet som alla vill ha tex sextimmarsdag. Men hur det skall finansieras och hur kommer det att slå för mig som företagare. Jag spår att ingen skulle vilja anställa heltider längre. Varför skulle jag vilja betala för en liter mjölk ochfå 7 dl !!!!
 
Högre skatt för höginkomsttagare....säger många....ja de som inte har hög lön eller förmögenhet. Men det slår ju bara tillbaka som en hård slägga. Om du...ja just du fick 10000;- idag och du fick välja på att sätta in dem på din bank och betala 5000:- i skatt eller sätta dom i ett annat lands bank och betala 1000:- vad skulle du välja?
Precis...antagligen den mindre summan. Det kommer att innebära att du tar dina pengar ngn annanstans och inte betalar ett skvatt i skatt här hemma. Då tappar hela Sverige massa pengar...jag pratar flera miljoner.
Varför skulle större företag stanna kvar eller satsa i Sverige, när de kan investera i Estland eller Litauen osv???Jag skulle då inte göra det om jag hade rått om ngt stort företag.
Men om vänsterpartiet skulle få bestämma så skulle alla vara lycklig och harva åkrar och käka grönkål och ha samma lön utom.....de som har lite undanstoppat och gömt undan för de andra...
Ett exempel är Kim Anderzon, ni vet skådespelerskan? Hon är ju flaggaffisch för vänsterpartiet som är emot annat än den gemensamt statliga sjukvården. Hon fick cancer...och for till ett privat sjukhus i Europa för där fanns det bra sjukvård. Det är mina damer och herrar......dubbelmoral och en massa skitsnack.
Jag blir illamående av sånt där skitsnack om kollektiv och krassekäkande och en för alla alla för en...
Människan är och förblir ett rovdjur.....vi vill ha bättre och mer saker än grannen. Tråkigt nog så är det närmare sanningen än vad man vill inse. Jag är likadan, men jag försöker ändå att tänka på min nästa.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela