myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Neeeeeeeeeeeeeeeej

Publicerad 2014-08-28 08:08:47 i Allmänt,

Jag har sagt det förrut men nu är det nog ett faktum. Min dator är död.....den går igång men det blir ingen "bild". Ja jag vet att jag borde ha sparat över på sticka......men. Det har jag ju inte gjort....inte allt i alla fall. Nu måste jag alltså inköpa en ny dator.....eller använda den här, som jag skriver på nu. Vi har valt att ha två laptops, då vi är lite olika i datoranvändandet. Maken sparar allt och jag slänger och avskyr att ha 1000 olika mappar. Han har listor och tabeller som var inaktuella redan för 6 år sedan. Men om vi köper en ny så får han ta den och jag rensar den här och "gör den " till min.
Igår var det väldigt spännande på butiken då vi fick oväntat besök. När man får oväntat besök skall man väl bju på kaffe men i det här fallet hade en ostbit hade varit mer passande. Jajamensan en mus kom inspringades genom dörren och den var så söt med underbart stora ögon och det lilla livet var ju jätterädd. Vi försökte fånga och släppa ut, men den har nu övernattat. Jag tänkte ta med kisse och låta han vara där över natten. Vi kan ju inte ha en mus springades runt, men jag såg bara det lilla livet framför mig då han plågades till döds. Vår lilla söta kisse är nämligen inte så snäll och rar med möss. Han leker lite för mycket och gör pinan onödigt lång. Maken som är bondpojk från landet tyckte att det var ganska meningslöst att dra dit kisse. Han sa att möss är så små och i princip omöjliga att få tag i bland alla våra lådor och tavlor osv. Vi tror nämligen att han sprang in på lagret. Så idag blir det att inhandla en fälla....i alla fall mer humant.
 
Men just nu så tvättar jag och sen skall jag ner på butiken och kolla in läget. Det har kommit mycket nyheter och det behöver läggas in i kassan nya priser och etiketter skall sökas. Så idag blir det en lite längre dag och maken hämtar mig efter jobbet och sin hårklippning. Middagen gjorde jag redan igår och jag hoppas att det blir gott. Köpte kycklingfile och fyllde den med soltorkad tomat, mozarella  och salami. Runt lindade jag bacon, mest för att hålla ihop. Brynte på dem och sen in i ugnen. Har inte kommit på än vad jag skall ha till,,,vill gärna ha lite bulgur men maken är tveksam till bulgur och matvete och quinoa går bort helt.
Så jag antar att det blir ris....men då måste jag nog göra ngn form av sås, så det inte blir för torrt. Man skulle kunna reducera ner stekskyn och göra ngt med den....ja vi får väl se.
Nu skall jag i alla fall gå och hänga tvätt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela