myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ooops i did it again...

Publicerad 2014-08-24 14:52:25 i Allmänt,

Vad??? jo gick på att köpa färdigmarinerat kött till grillning. Blä usch och spy....fy ända ini kaklet vad äckligt. Åt tre tuggar sen åkte det i sopan. Blev desto mer efterätt....Rabarberpaj med marsansås. Nåja hoppas jag kommer ihåg detta tills nästa gång jag förleds att tro att det skall vara gott.
Vi har varit i stugan och har bara hunnit vara hemma så länge att jag packat ur och maken kört ut till mamma med ett nytt simkort. Hennes telefon la av i torsdags och utan telefon kan hon ju inte vara. Så vi har köpte en ny åt henne, med inbyggd sos knapp. Problemet är nu att hon är så rädd att komma åt knappen att hon törs knappt röra telefonen.....trots informationen om att knappen måste vara intryckt ett bra tag innan den larmar.
Har ingen aning vad vi skall laga för mat idag....alla eventuella förslag landar i att vi måste handla och det vägrar jag göra idag. Så vi får väl kolla in frysen lite grann....och röra ihop ngt. Brukar ju lösa sig.
Att lämna stugan var i alla fall inte roligt fastän det var både kallt och regnigt. Kände mig inte riktigt klar...att åka hem när man bara slappar i soffan och har det så underbart. Nästa helg skall vi försöka äta lite sursströmming...smaskens. är faktiskt lite sugen på kräftor oxå. Kanske på fredag och suris på lördag...smaskens
Tänkte visa er bilderna från stugan och den Jenny målade. Nu är det ju inte riktigt rätta vinkeln på kortet, men ni kan kanske tänka er hur likt det faktiskt är,
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela