myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag ...nej lördag

Publicerad 2014-12-13 08:59:20 i Allmänt,

Ja här är ju allt som vanligt märker ni..ingen ordning på dagarna. Gårdagskvällen flöt på bra och jag kunde sätta mig och bokföra i doften av. såpa...mmmm gillar det. Gick jättebra att städa och det var närapå att jag skulle ha kastat mig över kylskåpet oxå i rena farten. Skulle ha kollat om allt är i datumzonen och kanske torkat ur lite. men det gjorde jag inte för då skulle jag kanske inte orkat ta tag i högen.Så jag knappade och räknade av bara farten och såg samtidigt ett program om eventuella naturkatastrofer i framtiden. Fattade först inte att det skulle föreställa framtiden och att det var skådespelare.....men till slut så föll polletten ner.
Satt uppe till midnatt och knappade och fortsatte nu på morgonen. Så nu lägger jag ner tills söndagkväll.
Idag blir det jobb och även i morgon och lite handling och tankning. Kanske hyr en film????
Om det är möjligt skulle jag behövt gå och byta en tröja. Hade köpt en röd men det var helt fel färg för mig eller rättare sagt fel nyans. hade köpt en kallröd och jag klär bättre i varmröd. Måste även boka av en klippningstid som jag inte hinner med.
Det har varit en intensiv vecka och jag hoppas att den blir lite lugnare på hemmaplan/fritid kommande vecka.
Men jag är oerhört nöjd med min vecka för jag har varit mycket effektiv och fått mycket gjort. Det är en skön känsla, när allt bara flyter på.
Igår så hittade jag en twistpåse i skafferiet....hmmm så gott det är egentligen. Minns att jag brukade få en sådan påse till julklapp när jag var liten och att det kändes så fint godis. Brukade även få choklad med apelsinchoklad, tror de kallades rombågar? måste googla hahahaahah
De hette romerska bågar. Apropå googla? så himla bra uppfinning. Jag googlar säkert i snitt 3 ggr/dag. Är nog lite knasig för jag gillar det....skratt.
Är väl hög tid att börja knåpa på en julmatslista, Det är ju inte så jättelång tid kvar och handling måste planeras.
Blir nog som vanligt, härhemma skulle jag tro. Sen så har jag alla julklappsinköp kvar......nja har väl köpt några, Men ca 90% kvar.....när jag skall få tid till det? har inte en susning....men det löser sig nog.
Har jag visat min mössa? om inte så kolla in så mycket det stod mitt namn på den. Jag gillar den jättemycket och den riktigt gnistrar. Den är så fin..
Nu blir det mer kaffe för nu vaknar maken. Ha det så bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela