myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lite halv frivilligt...

Publicerad 2014-12-01 06:35:06 i Allmänt,

Ja nu har jag tagit en lite bloggpaus så där lite halv frivilligt. Har inte suttit ner framför datorn nästan ngt alls på hela helgen så jag har en del bloggar olästa oxå....så nu är det mkt att ta igen hahaaahha
Jag följer en 5-9 bloggar och läser varje dag, en del varje en del var tredje dag. Tycker det är så trivsamt och efter ett tag så tycker man nästan att man känner varann. De flesta har jag följt i 5 år.
Men sen så har vi haft mkt för oss denna helg. På fredagen hade vi middagsfrämmande och som vanligt var det trevligt och jag tycker att jag lyckades med efterätten. Apelsinpannacotta med apelsingele...mmm smaskens.
Min goda vän sa åter en massa kloksaker som jag tänkt på hela helgen. Så fantastiskt intressant att få andras tankar och syn på olika saker i livet, för mig som är en riktigt funderare så blir det som aha ...upplevelser.
Lördagen innebar jobb och vi slog kassarekord och jobbade så vi var alldeles slut. Tack gode gud att vi hade två kassor.
Efter jobbet så hade vi tur att svärsonen kom och hämtade oss för då var det dax att få fara och säga grattis till äldsta dottern som fyllde år. Hon är sin pappas ögonsten och älsklingsflicka. En jättefin mamma och en vacker och klok kvinna. Man får skryta.....Hon är en rackare på bakning och är inte borttappad i köket heller, men framförallt en väldigt fin tjej. Ingen skrytsamhet, illvillighet eller slå sig på bröstet tjej utan en varm och generös person våran äldsta. Grattis älskade fina S <3<3<3
 
Då fick vi och träffa småprinsarna och de var nyfriserade sen sist av sin kusin som är frisörska. Söta små prinsar med andra ord och vi fick kramar så vi klarar oss ett tag.
Kvällen spenderades i soffan och vi var trötta.....
Söndagen innebar mer jobb, men nu betydligt lugnare. Maken satt mest i källaren och såg på skidåning. Efter jobbet for vi hem och jag började tillreda middagen som var lammrostbiff. Så smaskigt och gott, det kommer det att bli fler gånger. Köpte ekologiskt och gårdskött så det var svindyrt. Men det kändes viktigt på ngt sätt. Att äta lamm är lite jobbigt de är ju så söta och då måste jag veta att de hade det bra den lilla tid de fick på jorden...snyft
Kvällen spenderades med att kolla kundfakturor och nu har jag tagit tag i eländet.....pysslade även med mina polkagrisprojekt. Ikväll så blir det mer bokföring och morgondagen blir det hela dagen. Men just nu så ska jag gå och göra mig i ordning för dagen. jag öppnar och varorna kommer. Ha en bra dag för det skall jag se till att jag får. Många distanskramar från mig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela