myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Mysig morgon

Publicerad 2014-12-21 08:46:50 i Allmänt,

Så himla mysig att vakna tidigt och det är mörkt ute och man sitter med sin kopp kaffe i adventsljusens sken. Gillar att sitta i halvmörker och filosofera. Vaknade tidigt då kisse ville ha mat och dricka vatten. Somnade så tidigt igår att det var var nästan fånigt.
Det var en intensiv dag och jag grejade och for och pysslade och slog in och städade hos mor och ....en massa stök blev det gjort och det känns så bra.
Det blev en enkel måltid bestående av bröd, rostbiff och potatissallad, men det funkade trots att det nog hade varit lite godare med lagad mat.
Satte mig framför tv:n och kolla på bloggar och sen blev det mörkt.....vaknade till och somnade om. Tittade på klockan och hon var kvart över åtta ???? så där höll jag på tills kvart i tio, då la jag mig på riktigt. Nyvädrade madrasser och täcken och nybäddat ...åh så skönt.
Idag blir det kul på alla håll och kanter. Först blir det jobb och sen kalas för sonen och på det kalaset kommer ju sonen och sonahustrun och lilla Milou så det blir ju extra trevligt. Nära till kalaset blir det oxå då festföremålet bor i källaren på jobbet.
Var ut till modern igår och jag tycker så himla synd om henne då hon har en sådan värk att hon inte kan sova på nätterna. Det får till följd att hon blir ännu mer vimsig och förvirrad och handikappad i händerna av värk.
Hon kan inte hålla i en kaffekopp då den blir för tung utan hon dricker kaffe ur en creme fraicheburk !!! så nu har jag köpt en plastkopp åt henne så det blir nog bättre.
Har så himla dåligt samvete att jag inte ställer upp mer, då hon behöver så mycket hjälp men aldrig ber om det. Men har lovat mig själv att avsätta en dag i veckan from 1 januari. Man vet aldrig hur länge hon vandrar på vår jord och jag skulle må oehört dåligt av att inte ha funnits till för hjälp.
 
Om det finns möjlighet så måste jag ut på måndag och fixa det som inte hanns igår. Kanske maken kan jobba ngn timme åt mig....hmmm ja vi få väl  samordna lite i eftermiddag.
Har börjat få tillbaka julstämningen och det känns bra, var på stan igår och det var hektiskt och julstress hos nästan varje en och det var lite kul och mysigt på ngt vis. Maken var dock inte av samma mening utan ville bara därifrån, men jag gillade det och hade gärna gått runt lite.
Köpte mig en julklapp och  känner mig nöjd över det. En ännu större my wallit börs, dyr som stryk men helt underbar kvalite och så mjuk och färgglad.
Min går i lila färger och är så himla fin <3. den kan oxå fungera som väska och rymmer både telefon och nycklar. Nu har jag två....tjohoooo. Skulle nog gärna ha en handväska oxå.....men de är dyrare än chanel och gucci, så den får vänta ett tag till. Men en vacker dag så skall en sådan flytta hem till mig och vi skall bli sambos.....
Sen så finns det så många modeller att det är svårt att välja...åh vilka underbara bryderier.
Nu skall jag gå och fixa lite kaffe , men först tvagning och hårkammning. Hade så ini bängen önskat mig långt hår så jag kan ha sådana här frisyrer nu...
Jätteskojiga och jag skulle verkligen gilla det :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela