myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Okey nu kör vi..

Publicerad 2014-12-16 07:45:17 i Allmänt,

Begriper inte att man lägger ikull sig och helt plötsligt så ska man gå upp???var fanken tar natttimmarna vägen? Är det ngn som sett dom? Lika konstigt som att strumpor försvinner i tvättmaskinen!!!!!
Nåja ny dag och full fart. Vädret är väl inte på topp ur ett handlarperspektiv men för övrigt så bryr jag mig inte så hårt om det.
Igår kväll så intog vi middag på Max och sen for jag hem och bakade. Hade egentligen varken ork eller lust men det skall bli julklappar.
Vi slog även in lite julklappar åt de små grynen och sen var det hög tid för sänghalmen.
I afton skall jag färdigställa lite grunks som jag börjat med och kolla vad som är kvar på julklappslistan. Sonens födelsepresenter är klara och inslagna och på söndag skall han ha kaffekalas.
Egentligen skulle jag fara och handla åt mor idag men vi är kort om folk på butiken så det får bli på onsdag.... hmmm imorgon.
På lördag är jag ledig så då blir det att fara och handla inför jul.....men vi far nog ganska sent på lördagskvällen, då är det nog lite folk.
Mat kostar stålar och det brukar dra iväg rätt rejält. Men vi har dragit ner ordenligt på maten och kör bara det som vi vet är poppis på julbordet. 
Hade en sådan julstämning förra veckan men nu börjar den avta.....antagligen för att man är trött och det är så himla mycket att tänka på i dessa tider. Det är kanske natttimmarna som tagit med sig julstämmningen och dragit till varmare trakter typ Kanarieöarna. Det förstår jag, så himla skönt med en liten chartertripp det skulle vara.
Äsch vilket gnöl och gnäll jag gillar ju när jag har mycket att stå i och jag gillar att handla julklappar och jag gillar att pyssla och jag gillar våra kunder och jag gillar julglittret. Så nu slutar jag gnälla, har jag bestämt och skall vara lite positivt inställd, 
Det är så mycket lättare att tackla världen om man försöker ha en gladare inställning till tingen. 
 
Idag stod det att läsa i tidningen hur mycket Cheerleadingen har vuxit i staden och jag är så stolt över det min dotter åstadkommit under ngr få år. Trots att hon hunnit bli mamma och lever med värk och elände. Hon säger att det är sporten och glädjen i den som får henne att orka och alla dessa tjejer och killars glädje som ger henne energi, Det är så tydligt när man ser henne i hallen och leder sina elever. Hennes kropp får en annan sorts styrka och man kan se hennes energi. Det är det som trycker bort värken och antagligen får henne att känna sig som en normalt rörlig person. My jag är så glad för din skull och stolt <3<3
 
Vi har ju funderingar på att hyra hus i Göteborgstrakten i sommar, för ca 14 personer. det är inte lätt och svindyrt kan jag meddela......Men jag har inte gett upp sökandet. För det kommer nog att bli bra tills slut. Vi har ju en del krav, det skall vara hyfsta bekvämt och ligga bra till. Det är ju en sak om vädret är bra och man kan sitta ute och mysa. Men om vädret är skit och det blir mer innetid så vill det till att det är bra ställe och det kostar. Jag vill inte bo på camping och tälta??? jag.....aldrig i livet. jag är och förblir en prinsessa och skulle aldrig lägga mig i ett tält. Hallå......folk som säger att det är mysigt, måste ha haft en taskig barndom eller ett urtråkigt liv och behöver få känna elände för att trivas med sitt vardagsliv. Eller vara vansinnigt intresserad av naturen eller gilla myror eller...ja jag vet inte vad???
Undrar om det är midsommarfesterna i ungdomen som sitter kvar så mycket i mina tältminnen??? Huvvaligen så hemskt att vakna i ett tält som var halvt rivet och fukten och illamåendet och ja usch det måste det vara. Minns speciellt en tidig morgon i Bygdsiljum där ngn satt Frank Zappas låt Bobby Brown på reperat och den gick timtal....allt i ett illamående och solgassande värme. Fy fan för Bobby Brown på repeat.......speciellt när batterierna börjar gå dåligt i bandspelaren.
Nu skall jag släppa in kisse för sjätte gången...han vill ut och en minut senare vill han in. Han är ganska jobbig på morgonen.....vet inte riktigt vad han vill. Själv skall jag strax lufsa till bussen och fara till jobbet...over and out...
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Dotra

Publicerad 2014-12-16 12:51:41

Precis så är det. Jag älskar dig mamma <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela