myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Hallå Onsdag morgon

Publicerad 2014-02-12 07:03:44 i Allmänt,

Vaknade och när jag gick ut efter tidningen så sjöng en liten pippifågel så vackert att hjärtat hoppar fortfarande omkring i bröstet. Så hoppfullt...för mig att snö hel...ets dagar kanske är räknade, för den lilla fågeln att en snygg partner kikar förbi.
Tänk vad ett litet fågelkvitter kan göra? Vaknade idag pigg och på ett bra humör. Känns så bra att gå till jobbet till mina härliga arbetskamrater. Gjorde klart momsen igår kväll och det är ju så skönt oxå. Den här månaden är den högsta momsmånaden och jag kan lugnt säga att det jag betalade in igår borde "betala" kommunens bajstunnor ett år framåt hahahaha
Har oxå fått veta att småkissarna har fått ett hem och de och familjen är nöjda med varann. Åh det gladde mig så mycket, att de små trollen har det bra. Vi saknar dem faktiskt fortfarande, de var väldigt "hundiga" för att vara katter. De ville vara med så fort man gjorde ngt, alltifrån skruvade i ngt, duschade, lagade mat eller såg på tv. Ständigt nyfikna på vad man skulle göra. Så underbara småtroll, men vi har ju faktiskt en jättegosig kisse här hemma, fast han sticker så fort man skall göra något...feg eller arbetskygg?
Pratade en kortis med älsta flickan då småpojkarna varit sjuk i en vecka. Nu verkade det vända men de skulle få vara hemma några dgr till. Febern sliter hårt på de där småkropparna men barn brukar ju återhänta sig fortare än oss vuxna. Åh längtar.. efter att få se och prata med dem. Till helgen skall ngn av dem sova över hos oss och det kommer att bli mysigt.
Var igår och köpte lådor på Lagerhouse och nu skall jag börja titta efter inspiration. Tanken är Shabby chic en still som jag finner oerhört vacker. Men kanske för mycket jobb att leva med och jag tycker att det kräver större ytor än vad jag själv har. Men jag älskar att se på olika inredningsreportage då det oftast är så vackra motiv.
 
Har dammtorkat här hemma på morgonen och skall duscha och damsuga också. Det är skönt att komma hem och det är rent och bortplockat. Ikväll så skall jag testa dubbelpanerad snitzel med italiensk touch efter tips från en jobbarkompis. Blir nog att göra lite annat oxå för jag har mkt kött.....men en grytbas som fyses ned blir nog bra.
Är det ngn mer än mig som försummar sina fötter den här årstiden? De borde faktiskt få lite omvårdnad och kärlek av mig. Sommartid så tar jag fotbad ofta och vårdar dem. Kanske för att man ser dem då hahaha utan sockar så att säga. Vintertid så har jag nästan sockar på 24/7....de är torra och fnasiga och ledsna...hmmm Operation: Sköna fötter kommer att inledas.......fotbad och inpackning skall utföras ikväll.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela