myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag morgon och det har snöat mycket..

Publicerad 2014-02-25 06:59:34 i Allmänt,

Fy bubblan vad det snöade igår. Vem blev glad för det? Skoternissar och skidtok kanske, Eller ngn som ser snöskottning som en trevlig motion? Nåja eländet försvinner tills slut. Fast jag kan hålla med om vad en kollega sa på jobbet: -Det dras in mindre grus när det snöat.  Så nu fick jag en anledning att tycka att det var okey.
Det kommer nog att bli både tre och fyra snöstormar till innan vi kan ropa hej och hoppa över bäcken.
 
Idag så blir det jobb och jag hoppas att skidgrejset på tv, går fort. Det skulle vara tremil idag och de är ju proffs så jag antar att de gjort det i en grisblink. Kära maken har sagt att han kommer direkt efter skidorna och avlöser mig så jag kan fara och köpa tråd!! jajamensan tråd. Jag skall prova att gå en batalj med symaskinen !!?! idag.
Har klippt en massa smårutor och kommer att försöka sy ett lapptäcke efter eget mönster hahahha Visst lät det bra med eget mönster ? Anledningen är att då kan jag säga när det blir snett och vint att det har jag hittat på själv.
 
Har kommit på vad det skall vara till, tänkte klä in köksstols sitsarna med det. Kan bli bra....om jag kan sy ihop det vill säga. Eller så blir det till en dyna som jag tänkte ha i hallen. Vi har ju planer på att bygga ngn form av möbel där av plankor. Har sett en jättefin en på ngn möbelaffär och skulle gärna vilja ha en själv. Tur att min käre make är en händig rackare.
Har så mycket projekt på gång nu att jag skulle kunna vara ledig i flera dagar och joxa och gorma. Men det är trevligt att ha ngt på gång. Det är nog den enda anledningen till att jag klarar av att hålla mig vaken på kvällarna hahahah. Jag skall inte klaga för det verkar vara jobbigt att vara nattuggla och kliva upp på morgonen och inte få sina sömntimmar.
Nu skall jag klä på mig och få skjuts till jobbet. Måste fara lite tidigare så han hinner hem till skidstart och det är helt okey, för jag skippade sopningen igår och det finns saker att göra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela