myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag ...igen..

Publicerad 2014-02-19 07:07:54 i Allmänt,

Veckorna springer fram vilket kan vara roligt om man väntar till ngt kul. Synd bara att helgerna är lika snabba. Gårdagens alla omplaneringar gick bra trots att middagen uteblev.....blev rostat bröd när vi kom hem vid niotiden istället.Idag skall jag iväg och göra naglarna, vilket är på tiden. Harrejisses vad de har växt de små liven. Tror att det blir ngt enkelt idag. Inget fancy pansy alls. Ibland kan det enkla vara fint.....hahaha säger jag som älskar flärd och glitter. Nåja ibland överaskar jag t om mig själv.
Imogon skall jag och förhoppnngsvis två kollegor på frukostseminarium, om försäljning eller rättare sagt om hur man säljer på bästa sätt. Det finns massa tekniker och det brukar jag tänka på ibland faktiskt. I ärlighetens namn så har man bestämt sig för att sälja en viss produkt till en kund så brukar det fungera.Men vi vill ju inte agera som en agressiv bilförsäljare, men vi hoppas att få lite inspiration i alla fall.
Idag efter jobbet måste jag fixa lite med fakturor och pärma lite. Men den här gången skall jag byta glasögon....så slipper jag sitta och kisa som en tok.  På butiken rullar det på som vanligt och vi börjar med påskgrejer idag. Eftersom vi säljer sådana produkter som ofta skall tillverkas innan påsk så har efterfrågan redan börjat.
Måste även köpa en ny tandkräm har jag märkt, när man dricker kaffe efter tandborstning så smakar det apa ett bra tag i munnen. Vi har varsin tandkräm här hemma då vi föredrar olika. Jag vill ha mild och maken stark.....men jag är ju så känslig liten viol som inte klarar av blåst och stark pepparmint. För övrigt är det ganska bra må jag säga, som vanligt så har vi mkt och stå i. Maken jobbar ofta över och jag har ju alltid överplanerat hahaha vi kanske skulle skaffa oss en sekreterare som fixar allt som oxå måste göras. Handla är en av de saker som vi gärna skulle slippa. Tänk om man skulle prova en sådan där matkasse som man kan beställa. Men vi skulle ju bara behöva , enkla basvaror...typ mjölk, ost, youghurt och smör. På veckorna blir det  inte alltid så mkt matlagning som är ngn stor kvalite på.
Nä nu måste jag ila till bussen.....ha det bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela