myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tjabba dabbado på dig Fredag - <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Publicerad 2014-02-14 06:55:21 i Allmänt,

Japp det är Fredag och alla hjärtans dag. Ni som är lika gamla som jag minns ni alla stjärtars byxa? Det var ngt jeansmärke som lanserades så? Samtidigt som Elvis, Rocky, Marilyn, Silver Dollar och en massa andra coola namn på jeans. Ja numera heter väl jeansen bara nummer eller? Är inte lika tuff och cool att jag känner till ngt om den saken längre.
Gick och la mig kl 21 igår och "vaknade" av att jag planerade och sågade i tankarna parkett till dockhuset. Minns att jag tänkte att så trevligt att drömma om detta....tills jag insåg att jag inte sov utan låg och tänkte. Nåja somnade strax efter det, med ett leende på läpparna. Kan lätt erkänna att jag är ivrig på att börja bygga. Både till mitt stora hus och det lilla projektet.
På jobbet har vi flyttat runt varor, inte alls tokigt blir det och det är ganska bra för då rensar man och städar samtidigt. Det dras in kopiöst mkt mer grus än vad brukligt är den här tiden på året. Men det är ju en slaskigare och isigare vinter än på länge. Vi torkar och städar och ibland så tittar man ner lite tröstlöst på allt grus som dras in...
Helgen är i alla fall full planerad kan man lugnt säga. Vi kommer nog att vara trött på söndag men kommer oxå att ha haft det väldigt trevligt. På lördag planerar jag att vi skall gå på stan och äta lunch och köpa lite stolstyg. Eventuellt oxå smita in på ngt leksaksställe hahaahaha. Vi får väl se om Liam misstycker till det...skulle inte tro det. Allt hänger på OS eländet. Maken är ganska förtjust i det tramset och det gäller att hitta av ngn tid som passar in att göra aktiviteter där inte skidor körs eller hoppas med eller skjuts skytte.
Men jag ska inte bråka på honom för han är inte sporttokig för övrigt. Lite lagomt att fördela mycket vart fjärde år eller ngt sådant.
Ikväll så kommer lillan och skall sova över, det är hennes första sova borta äventyr, Men det går nog bra, för vi har ju fått barn att somna på kvällarna i många år. Blir nog mer konstigt för föräldrarna.
Nåja nu skall denna surrtant gå och klä sig och masa sig iväg till bussen. Måste säga att det känns skönt att det inte är svinigt kallt ute.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela