myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag och kylan kommer

Publicerad 2014-01-10 07:03:27 i Allmänt,

Läste i Vk att det kommer att bli svinakallt ,-20 och mer brrrr.... Eländes eländes tycker inte om kallt och det kommer nog en massa av det där snöskiten oxå. Nä nu ska jag inte vara sån.....Maken skulle bli glad om det kom lite snö så han fick åka lite skidor.
Gårdagen gick inte av för hackor,,,jag gjorde massa nytta trots ont i mun och huve. Idag vaknar jag och det känns riktigt bra. lite blodsmak men inte ont. De fick ju bränna bort tandkött så de kunde bygga en tand, då den hade gått av jäms med så att säga. Nu funderar jag lite hur det skall gå med infektionen??? De har ju stängt in den? Självdör den då? Jag hade ju inte haft ont av den. Kommer den att äta upp hela kraniet? Kanske skallen bara faller ihop en vacker dag? Men då har jag ju fått svar...på vars infektionen for?
 
Det blev inget styrelsemöte för mig igår i alla fall. Gick och la mig kl 9 och somnade på stört....vaknar kl 5.06 av att maken mumlar ngt om vinterdäck.....om jag har alla? Va säger jag....alldeles tyst i mörkret och jag inser att han drömmer.
Ikväll så blir det kanske Statoilmiddag och en film och ett litet sov i soffan kanske. Sådana kvällar gillar jag verkligen. Kura ihop sig med kära maken och allt är tyst och lugnt. Imorgon jobbar jag och jag hoppas att han följer med en liten stund och bär ner lite kartonger i källaren hahhaha
Jag fick ju presentkort av tomten på tallrikar. De var ju slut innan jul, men nu kanske de fått in den igen. Så kanske en liten sväng förbi när jag lixs skall lämna in momsen på skatteverket. De är så fina och det är så roligt att duka med fina tallrikar även om det bara är jag och kära sambon. Han hade en ide på ngt recept som han ville prova så jag antar och hoppas att jag inte fixar middag på lördag. Jag kanske kan börja slipa väggen,,,den måste spacklas men det får jag låta bli och vänta in maken. Han påstår att jag suger på det???!!! Jag som är bäst på allt!!!!! Nä där kan jag erkänna att han är bättre. Såga och borra är jag heller inte bra på. Jag kan det men om det duger med snett och vint så ställer jag upp. Men det är ju en träningssak som allt annat vill jag hävda, men maken tror inte på mig... Han säger att jag inte kan följa ngt rakt......hmm kanske har han rätt. Det är sällan jag följer det som är rakt och utstakat,,,oftast blir det en liten avstickare och genväg eller kurva på det mesta jag företar mig. Men så mycket annat jag lärt och sett efter vägen så att säga.........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela