myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Funderade lite grann....

Publicerad 2014-01-06 08:11:05 i Allmänt,

Tror ni som jag att Maria hade en tuff förlossning? Maria undrar ni kanske, vilken Maria? Jamen jesusbarnets mamma. Om jag förstår allt rätt så hade de lite småbråttom att skattskriva sig, det var ju därför de begav sig iväg, höggravid och allting. Men de var ju fortfarande kvar i stallet, idag....alltså på trettondagen för det var då som de tre vise männen kom ?eller kungar var de ju egentligen.
Så det måste ju varit en tuff förlossning som gjorde att hon inte kunde resa på ett tag. Inte var det som Raskens Ida, kommmer ni ihåg den serien? Hon gick upp på vinden och skulle hämta en vetelängd, för de fick främmande. Där födde hon ett barn som hon rullade in i förklädet och gick sedan ner och ställde fram kaffe.
 
Så kaxig kunde jag varit ,när jag fick Magnus. Hur pigg som helst och full med energi, minns att jag tänkte, att det var väl ingen konst att föda barn hahaha. Men plötsligt somnade jag där jag satt och vaknade med eftervärkar från helv...et. Allvarligt...så kändes det som det var på väg en till.
Idag är det inventering...suck...inte kul men nödvändigt, för att ....jaman för att....har inte en aning. För att räkna ut att varuvärdet stämmer med inköpsvärdet som stämmer med försäljning som stämmer med.....bullshit.
Som vanligt så tror jag att det är för att finansiera revisorerna, så de har mat på bordet.
 
Det är tråkigt, tar lång tid och är skitjobbigt, kostar pengar och dessutom onödigt.Lägg därtill att det är noga och måste göras korrekt, så har du en fullständigt meningslös aktivitet. Revisorn kommer på tisdag och gör stickprov och stämmer det inte så får man göra om delar. Det lilla eländet kostar dessutom 1200 plus moms i timmen och de skyndar inte.
Nu skulle ni höra min dator....den rasslar som en spikburk. Den blev väl lika upprörd som jag hahahaha
 
Mitt hålslag är spårlöst borta? egentligen var det lite trasigt och värdelöst. Men hur i hela friden kan det försvinna? Jag misstänker att jag slängt det...för att jag skulle tvingas fixa ett nytt, men det funkade ju om man trixade och lirkade lite grann haahah och jag behöver ett så nu måste jag iväg till hålslagaffären och köpa ett nytt. Har en 5 cm pappershög som måste pärmas. Låter kanske inte mkt men jag lovar det är mkt papper.
Nu har kära maken gått upp ??!!! så tidigt? jamen visst ja, vi ska ju inventera idag......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela