myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ja det var kanske inte så fiffigt......

Publicerad 2014-01-30 07:10:49 i Allmänt,

Var hemma igår pga magknip? Ja när det kommer till magont så är jag en korsning mellan eremit och jättebebis. Vill definitivt vara själv och blir svettig bara av tanken av magont. Nu är det ju bara att gratulera att jag har en mage som fungerar som en klocka och som sällan vållar mig bekymmer..men när det väl sker så    är jag ett ynk,
Vad kan då ha orsakat denna plåga.....självförvållad så klart och jag tänkte att det här kanske inte är så smart. Jag har ju överkänslighet mot gluten men laktos är ju den stora boven.
 
Men i det här fallet var det bara fel kost för ofta...Jag gjorde ju palt....så det blev middag och sen i lunchlådan och sen uppstekt till middag och nästa måltid blev pommes frites och hamburgare!!!! Magen är ju kroppens chef så den gjorde uppror...gasig och magknip ngs så infernaliskt. Det gick ju hyfsat om jag var stilla, men så fort jag rörde mig så gjorde det ont. satt först väldigt stilla, men förstod efter ett tag att ont skall med ont fördrivas så jag travade fram och tillbaka. Flyttade en pärm och damsugade och dammade allt under ett litet kvid. Men det blev allt bättre och på eftermiddagen så var det riktigt bra.
Idag så känner jag mig bara lite svullen.....Så idiotiskt men å andra sidan så fick jag det riktigt städat här hemma och pärmade en hel del, så utgången blev ju bra. Men det kommer att dröja innan det blir palt och pommes frites igen.
Idag så skall jag hjälpa dottern att packa och ikväll så skall jag vara barnvakt en liten stund. De flyttar ju nu, så det kommer att bli intensiva dagar skulle jag tro.Vi får väl se hur mkt vi hinner under dagen. Imorgon så tas de stora grejerna så idag så skall det packas och förhoppningsvis köras över mat odyl. Kläder tänkte vi oxå kanske hinna.Ja det står skrivet i stjärnorna.
Men nu skall jag fara på butiken och ta emot varor.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela