myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Lördag den 18:ionde eller 19 onde eller?

Publicerad 2014-01-18 11:08:15 i Allmänt,

Trodde det var loppis idag så jag begav mig iväg...men det var fel datum. Nåja for hem igen och skall måla lite istället och göra myrstackar. Helst damsugare men jag ingen marsipan..... Jag gör allt möjligt som skall göras och även sånt som inte behövs göras alls. Det sista är ju roligast och bäst. Har bestämt mig för att det inte kommer att jobbas så mkt i helgen utan gör en jobba hemma dag istället. Mer effektivt och jag har inte dåligt samvete för det.
Så det blir nog endast lite kundfakturor i afton. Vi får ju middagsfrämmande idag och lillan skall få måla en fin tavla,
Glömde dock ta med från affären en tavla, men My skulle dit och hämta en. Jag har oxå tänkt se en del på tv och kanske ta fram broderiet. Har inte broderat sedan i våras,,,,har ju inte det lugnet hahahah
Tänkte lägga in en bild som en vän på Facebook har "gjort" tyckte den var så kul...
 

Kommentarer

Postat av: Elena

Publicerad 2014-01-18 12:39:39

How about skippa myrstackar och göra kundfakturor istället och få en ledig slapparkväll med tv-tittande. Man behöver inte fylla varje sekund ;)

Svar: Så rätt hahaha men jag gjorde bägge. Men det var lite kajko att göra fakturorna. Det måstes se över....felkund eller inget kundnamn??!!!
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela