myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sent omsider...

Publicerad 2014-01-26 20:50:25 i Allmänt,

Det blir en sen bloggning idag och imorgonbitti blir det nog inte något ...eller kanske beror på om jag hinner innan lunch. Tänkte fara tidigt på jobbet imorgon, då jag inte var dit idag. Dagen har innehållit allt möjligt, Jag har gjort palt med krispig fyllning bestående av bacon. Inget fläsk för mig... Jag gjorde dock en fjärdelsstora om man jämför med min mammas palt. Hennes är gigantorstora och det räcker gott med en. Sen har jag gjort en sats maränger som skyltmtrl till butiken. Har aldrig gjort maränger förr, då det inte tillhör mina favoriter. Men fina blev de och pastelliga. Sen så har jag pysslat lite oxå, vilket var trevligt. Det skall åxo till butiken, som inspiration eller liknande.
Hann med ett till avsnitt av Forsytesagan och ett besök av äldsta sonen.
Väldigt lite pappersjobb blev det då klockan blev afton fort och jag inte iddes göra ngt. Japp vill inte och har inte tänkt göra något mer. Skulle ha gjort lite räkningar men beslutade mig för att det är trevligt att ha pengar på kontot ett dygn till hahaha. Gillar de här dagarna då man inte sticker näsan utanför dörren utan bara grejar på och stökar hemma.
Nu skall vi gå och lägga oss så vi är pigga i morgon när tuppen gal. Kisse verkar vara beredd på läggdax då han sitter och stirrar ut mig just nu. Han har verkligen blivit sällskaplig sedan småkissarna flyttade. Vi har klippt och rakat hans rumpa i helgen. Han får ju tovor på några timmar. Han kan var fin på morgonen och på eftermiddagen kan han ha fått tre rejäla tovor???mycket mörkligt med tanke på att han inte gör annat än ligger. Undrar om han ligger och gnuggar sig? Nä nu kallar John Blund och jag lyssnar.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela