myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En varm dag

Publicerad 2014-07-21 20:23:40 i Allmänt,

I morse när jag vaknade låg det en stor mus, precis nedanför sängen? ? Inte så mysigt alls och jag kommer förklara för kisse att vi inte behöver hans bidrag till hushållet. Vi har även finfrämmande....Lukas är här i stugan med oss. Men vi fick börja med en dusch för han stank lagård. Antagligen så går han på besök och rullar sig lite då och då. Han bor ju mittemot en bondgård och där finns det säkert en hel del kul att smörja in sig i. Han brukar gå in till frun i huset och få sig en liten smakbit till frukost.
Idag har det varit en hemt ljuvlig dag och vi har inte gjort så mycket alls. Jo förresten maken har fixat gärsgården och flyttat och förlängt den. Till middag åt vi lax och pasta, supergott var det. 
Jag måste verkligen säga att så här bra har jag inte mått på år och dar. Vill inte hem till vardagen....men så känner nog alla på semestern. Har dock lite kul att se framemot. ..tänker fixa om lite hemma. Blev så inspirerad av ena jäntan, när hon berättade om den makeover de planerade i en av småprinsarnas rum. Hoppas att alla nära och kära mår lika bra som vi gör här...kram tills vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela