myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Naturen är ganska intressant

Publicerad 2014-06-18 07:45:31 i Allmänt,

Alltså jag tycker ju att naturen och framförallt växter är himla intressant. Ta det där med kottar...hur fungerar det egentligen? Om jag vore en liten jordhög så skulle jag vara så full med tall eller granfrön att inte ett ogräs skulle rymmas??? Det fullkommligt snöar ner frön.....hur i hela friden funkar det....Öppnar sig kotten och släpper ut dem och stänger igen sig sen....eller är den förbrukad och död sen......är det då den faller ner eller? Där vi bor så är det rätt mycket gran och tall och jag har ju aldrig varit så medveten om det och alla frön förrut....jag menar jag har ju jobbat 24/7 inte har då jag sett detta snöande av frön...hmmm intressant.
Sen så tycker jag att ni skall se in i en akleja eller ngn annan lite blomma och bara förundras av hur vackert det är. Sen växtkraften ? hur fantastisk är inte den! Man kan se hur en maskros har sakta pressat sig upp ur asfalt...så urstarkt samtidigt som du kan krossa den med foten...
Jag måste säga att det är intressant att få upptäcka sådana intressanta saker igen och livet kommer åter. Jag ska ju jobba som en vanlig august nu för tiden och jag gillar det.
Igår så hade vi besök på butiken av min mentor Rose från Norge och hon var mycket nöjd med vad hon såg. Hon hade dessutom ngt roligt att säga. Hon hade bekanta som hade varit in på butiken och fått hjälp och de hade så mycket bra att säga. De hade fått mkt god service och vi hade tydligen varit väldigt trevliga.....japp så jobbar vi hahaha
Igår så var det dessutom invigning av svärsonens bygge. Han har byggt det där utomhusgymmet i princip helt själv och blivit intervjuad på tv 4 och igår var det invigning med ortens kändare idrottsprofiler. De har i princip googlat fram ideer och byggt de redskap som finns på plats. Mycket duktig pojk <3
Det verkar bli täckjackeväder på midsommar.....men det är ju inte så himla ovanligt. Ifjol så var det bra väder men iår så är allt som vanligt hahaha Men vad gör väl det??? vi skall fira med vänner så då spelar vädret mindre roll.
I morgon skall jag till doktorn och ta prover och kolla över hälsostatusen....Kan nog säga att på vissa plan så har jag aldrig mått bättre. Mycket beror nog på att jag är en grubblare och funderar ,vrider och vänder och till slut så har jag fött ut beslutet. Men det är självaste förlossningsarbetet som är besvärligt.
Jag börjar oxå längta till att fortsätta bygga på dockhusen.....har nog tänkt göra lite ändringar och kanske bygga ut.....Det är ju självaste skapandet och byggandet som är roligt....för vad i hela friden skall jag göra med det sen????
Men just nu skall jag gå och ta på mig lite kläder....verkar inte vara lika kallt som igår. Så vi får väl se vad garderoben har att erbjuda hmmmm......sockar och koftor och långkalsonger......mycket snyggt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela