myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Jamen hallå...lilllördag

Publicerad 2014-11-26 07:46:29 i Allmänt,

De pratar om att vildsvinen etablerar sig allt mer norrut....huvvaligen. Jag höll ju på att köra på ett gäng och jag kan ju säga att de är otäcka små bestar Tycker inte de är goda att äta heller.
Steg upp extra tidigt i morse då jag kom på att jag inte gjort ngt exempel på värmeljuskort!!! och det måste jag ha imorgon på kursen. Det är lättare att göra om man kan se ett färdigt resultat.
Slutade strax efter två igår så jag skulle hinna lite mer av det jag måste ha klart innan det är försent. Köpa grejer till kalendern och köpa lite dukar till samlingslokalen. Målade i samlingslokalen när jag kom hem...puh färgen är slut och jag fick pipa iväg och köpa mer. Målade ett varv till och kan konstatera att det behövs minst två till. Måste vara klart till helgen för lokalen är bokad på lördag. Sen så for vi ner med datorn till butiken och sen snabbt hem för då skulle jag göra kalendern till pojkarna...puh men maken hjälpte till att klippa och limma och packa så nu är den klar...yippie.
jisses vilken actiondag.....jamen jag har så många ideer och tar på mig så mycket. Men så är jag och jag lär mig aldrig. Men jag lever och är en glad och lycklig skit som aldrig har tråkigt eller känner att jag behöver upplevelser och spänning hahhahaha
Men jag får istället mentala härdsmältor ngr gånger per år. Men jag tror att jag skall acceptera det, dvs bryta ihop och gå vidare.
 
Jag har ingen sjukdom och jag är lycklig med min gubbe och har fina ungar och barnbarn och så mycket att tacka för. Sådant måste man vara rädd om. När jag tänker på dem som förlorat ngn närstående eller lever i smärta och värk, då brukar jag sluta gnöla rätt fort.
 Oj oj nu gick klockan fort och jag börjar tidigt idag...tjolahopp tjolahej vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela