myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Onsdag 19/11

Publicerad 2014-11-19 07:35:15 i Allmänt,

Jaha onsdag, den lättaste dagen att hålla reda på då man kan se att det är just onsdag på tidningen i brevlådan....Den är mycket tjockare än andra veckodagar, för då kommer bil och bostad och oftast ngn smygreklam som ligger inuti tidningen. Vi har ju avsagt oss reklam och jisses så mycket det märks på pappersinsamlingen.
Idag blir det jobb och i afton så blir det lite pyssel tror jag eller städning hahahha. Det lutar åt städning...så känns det bättre när jag skall börja stöka ner med pappersskräp. Eller så börjar jag skära tapetskarvar....ja det finns mycket att sysselsätta sig med. 
igår så gjorde jag en krans i form av ett hjärta men den är inte klar då jag inte pyntat den än. Kan inte riktigt bestämma mig om vilken färg på bandet det skall bli eller om jag verhuvudtaget skall ha ngt band??? Oj vilka världsliga problem jag har hahaahaha.
Beställde några tallrikar igår åt svärdottern som äntligen har hittat ngt för oss att köpa till hennes bemärkelsedagar. Kan verkligen rekommendera butiken Presenta,  så himla fin service och alltid hittar man ngt fint där. Det hon inte har hemma beställer hon glatt hem. 
Dessutom en av de få butiken i staden som inte tillhör en kedja och jag tycker det är viktigt att gynna de mindre företagen i staden. Snart finns det bara stora kedjor kvar i centrala staden,  vilket jag tycker är så trist inte bara därför jag är egen utan för att jag tycker det är trist  ur shoppingvinkel och utseeende.
 
Jag fick förresten godkänt för mina Angry Birdfigurer som jag nu hängt upp på butiken, barnen ser att det är dom ....yippie. 
En annan sak som vi har beställt till butiken är en till kassa. Nu har vi så pass mycket kunder att det blir köer vid apparaterna och därför måste vi ha två. Vi har ju ganska mycket stopp i kassaflödet oxå då många kunder vill ha hjälp och vill köpa mer och vill ändra sig osv. Så med två uppsättningar blir det nog bättre. Men det är mycket med att installera två kassor...två babs och två blippare (för streckkoder) och två kassalådor. Sen blir det ju två kassalådor, som skall räknas och stämma. Vilken utmaning hahaahah.
Nåja utveckling heter det visst.
Köpte en ny blomma igår, försökte googla den men hittade den inte. Ingen ovanlig sort alls, den har hårda grön med röda halvplatta blad och en lång gul knopp ???? är det ngn som fattar????
Den skulle blomma länge och ville ha lite vatten och var lättskött....okey jag antog utmaningen. Orkideer trivs ju bra hos mig så kanske jag kan få denna att överleva oxå. Hittade inga av de växter jag ville ha på buketten så då fick jag gå in på Mias och köpa konstgjort....nåja de håller ju längre hos mig.
Nu behöver jag bara hitta en ampel...inte lätt att hitta en helt vanlig ampelkruka, som inte är i en speciell form eller med massa krusiduller eller som kostar flera hundra. 
Nu skall jag klä mig och ta socialsnöret ner till jobbet. Det kommer mer varor idag och en ny bestälnning skall skickas iväg.
Ha de så bra idag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela