myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Se det snöar ja se det snöar det var väl..?

Publicerad 2014-11-05 07:31:19 i Allmänt,

Roligt...ska det väl sen sjungas men det måste jag ärligt säga att det känns två delat. Jamen säger många det blir så mycket ljusare.....well i dont care. Det blir kallare, och alla fina dekorationer på bron snöar över och det blåser mer och det är bara bläääää enligt mig...men som det mesta så finns det fler sidor. Folk handlar mer.....vilket jag glädjs över. Sönerna blir glada för det innebär skoterföre och är de glada så känns det ju skönt.
Gjorde ett test på FB och mitt liv efter döden blir som zombie !!??? jamen hallå det känns inte bra. Har du ngn gång sett en zombie i täckjacka? nej inte jag heller... inte nog att jag skall bara gå omkring och se för taskig ut ...jag måste frysa oxå.
Måste läsa på vad en zombie gör egentligen....verkar ganska tråkigt.
Är det ngn av er som röstade på sossarna pga de extra pengar som skulle vikas för vården så kan ni nog känna er lurade..Fattade aldrig det löftet....och inga förklaringar kunde ges hur de helt plötsligt skulle hitta alla de miljonerna.
Bullshit säger jag och jag tycker att de som lovar sådana här saker bidrar till politikerförakt. Här måste det förtydligas att sossarna är inte ensam bland partierna när det gäller vallöften. 
Usch säger jag och anser att ngr huvuden bör falla.......Paris 1789 säger jag.....
Gårdagskvällen blev kort för min del och jag var så trött....kan varit snöchocken. men jag hittade ett recept på chokladlasagne och det skall jag givetvis ge mig på till helgen.
Idag så blir det en kort dag på butiken för jag har annat för mig på eftermiddagen. Sådant som jag som vanligt skulle ha gjort för två dagar sedan....hahaha. Ja jag är hopplös, men jobbar bäst under press, gärna under betongblock
Kisse tycker att det är otäckt att vara ute och vill gärna att dörren är öppen så han kan bekanta sig med det vita och kalla på ett lite tryggare sätt. Jag gick absolut inte med på det så nu jamar han och åbäkar sig vid dörren.
Förresten vi har äntligen blivit farmor och farfar???? till en liten Lenny
Han är 12 veckor och så mjuk och go och väldigt sällskapssjuk. Svart och lite vit i ansiktet, vi har inte träffat honom än men snart hoppas jag. Vi måste köpa ngr leksaker och sådant och fara och hälsa på det lilla fyrbenta barnbarnet.
Till helgen blir det dop av ett litet människobarn och det känns väldigt trevligt måjag säga. Jag är ju lite smygreligiös så det kommer att bli en högtidlig stund. Tycker det är så fina saker att få vara med och välkommna in en ny liten varelse i en ceremoni oavsett om den är religiös eller i en borgelig namngivning. Ja jag gillar alla möjliga ceremonier...och uniformer på det och yes jag är i trans.
Jag har hittat en lista med ämnen på en av de bloggarna jag läser och nu har jag tänkt beta av dem. Tänkte nog börja i morgon....en del svåra men jag tänkte att jag kör ändå.
Nu blir det att gå och borsta tandraderna och dra en kam....nej det behövs inte med min frilla....OBS OBS
NU VARNAR DE FÖR VILLAINBROTT.....KOM IHÅG ATT MIN SVÄRSON SÄLJER LARM......har ett själv och är mycket nöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela