myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sköna söndag

Publicerad 2014-11-02 10:44:07 i Allmänt,

Håller på att göra Fröknäcke, skall bli intressant att få testa. Tror att antingen är det som hackat sågspån eller så smaskigt. Igår så åt vi ngt supersmarrigt. Efter jobbet så for vi ut till kyrkogården ute på Backen för att tända några ljus. I en lykta på graven stod ett slocknat ljus och maken försökte tända på det igen...men tills slut så upptäcker vi att det var ett batteriljus.....skratt
Efter det for vi och handlade på Kvantum, där köpte vi lite kött och tänkte att vi skulle göra wienerschnitzel efter Per Morbergs recept. Men nja...för segt för mig. skorpan blev jättebra och god i alla fall. Men vi köpte en pubbricka....jisses så gott den godaste vi ätit. Nu vet vi definitivt vad helgsnackset kommer att bli hädanefter.

Tjugo minuter kvar...
Nu på morgonen har jag pysslat ihop alla Fars dragskort som jag började med igår. De kommer att säljas i butiken, då vi brukar få frågor om vi har färdiga kort. Enkla att göra och samtidigt så kan jag lyssna på ljudbok. Har precis avslutat Denise Rudbergs senaste deckare, trevlig men inte hennes bästa. Nu längtar jag efter att Kepler skall komma ut med ngn ny. Så himla bra, och även Johan Moström.
Nu skall jag dammsuga och kanske börja med lite dockskåpsmakeri.
Här är lite bilder på några av korten


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela