myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Friday...kicks ass.

Publicerad 2014-10-24 08:07:17 i Allmänt,

Jamen visst är det härligt med fredagar. I afton åker vi till stugan och maken sa i morse att han längtade tills ikväll då vi sitter och kurar i stugan....ja det håller jag med om men.....om det är fuktigt i stugan så tar det en halvtimme innan det är gosevarmt. En halvtimme som inte är lika skön. Vi har ju på lite värme, men fuktkallt är vedervidrigt. Jag brukar vintertid alltid ta med tjocksockar och fleecekofta som jag genast tar på mig. Kisse följer med såklart men tror inte att han gillar regnväder så han kommer nog att häcka inne tror jag. När han går ut härhemma så springer han ut i en väldans fart...tvärnitar och sen springer han i full fart till baksidan och vill in. Har jag sagt att han är väldigt rutinbunden?
Igår var vi ju barnis och lillan brukar bada och igår så lyckades hon blöta ner mig totalt. Hon plaskade och sparkade och hade sig. Inte bara busigt utan så där att hon tyckte det var så roligt och härligt och skrattade högt. Hade inte hjärta att säga åt henne. Är så svag för barnbarnen....alltför svag tycker maken. Det där skulle du inte tolererat med barnen säger han när pojkarna smaskar choklad i soffan. Nej men det är ju skillnad? Barnbarnen rules.....
Regler sköter föräldrar och barnen vet skillnaden. Men jag anstränger mig verkligen när det gäller godsaker och sådant...åh så längesedan grabbarna var här och sov över. Jobbar ju nästa helg, men då nästa hoppas jag att vi kan låna en eller två prinsar.
Idag innan jobbet skall jag iväg och titta på stuvbitar.....tyger som en älva skulle passa i. Jajamen med glitter och paljetter hahahaha
Att måla ögon och läppar och ska jag säga är skitsvårt när man börjar darra för det är så smått. Men denna är ju bara den första de andra kan bara bli bättre (läs måste bli bättre)
Snart är det födelsedagar i familjen, lillan blir två snart och hennes presenter är klara. Den äldsta flickan önskelista har vi inte fått ännu. Har jag nämnt vilka bra listor hon skickar? Ibland med bilder och oftast med inköpsställen och pris. Mycket praktiskt. Bägge våra flickor är noga med vad de vill ha och är inte som mig som gillar småkrafs och prydnadsaker. De väntar hellre och köper det de vill ha än fyller ytor med annat. Jag blir mer glad åt det även om det är omöjligt att impulsköpa sådant som jag tycker skulle bli fint. Det tyder istället på att de är starka och inte blivit påverkade av mig/oss utan har egna viljor och smak.
Apropå föräldrar så kan en del vara helt uppe på läktaren. Barn är barn och de är nyfikna och vill känna och ta på saker. Ibland så händer de att de får upp paljettburkar eller drar upp förpackningar och allt far ut på golvet. Istället för att säga till...så vänder de bara om och går därifrån och lämnar eländet. Vi har aldrig krävt att föräldrar skall betala eller ngt liknande och försöker placera de produkter som är mest skadliga oåtkomliga för de minsta. Ibland så ser man vad som kommer att hända och säger till barnet att vara försiktigt naturligtvis på ett trevligt sätt. Vad gör då de föräldrarna inte ett smack.....
Men värst är de som säger; sådär får du inte göra då blir tanten arg? Va? jamen du då? skulle jag vilja säga...bryr inte du dig om ditt barn öppnar vaddkulepåsen och börja kasta kulor? Men det kan jag inte göra? då skulle det nog ta hus i helsike.
Men 99% av våra kunder är ju bara jättetrevliga och glada kreatörer. Men visst minns man mest token man träffat på dagarna.
Idag kommer de hit och mäter luftflöden och byter ngt i fläkten. Så det vore väl på sin plats om jag tog på mig lite kläder och var lite mer passande klädd än min gamla skruttiga färgfläckiga morgonrock. Ser för taskig ut hahahh men är så skön. Den var svindyr...nästan 2000:- vilket jag tycker är dyrt men rackarns så bra den hållit. Ser inte sliten ut trots många tvättar. Men jag har ju pysslat och målat iklädd den...så det är både lim och färg lite överallt.
Så nu gott folk ha en härlig dag och en mysig kväll...för det skall jag ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela