myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon på er både herre och fru

Publicerad 2014-10-14 07:36:03 i Allmänt,

Har fortfarande problem med min dator....ett virusskydd som inte vill ligga i listen utan bara ploppar upp var femte sekund....irriterande? japp. Går inte att skriva ut allt som jag vill skriva ut tex ur dra papper ur bokföringsprogrammet...irriterande?...japp
Ja gårdagen spenderades med en hel del måste göranden men även 2 underbara timmar med mitt dockskåp.
Jag har ju färger och tapeter i alltför ljusa färger för att vara tidstypiskt. Jag ansträngde mig för att hålla det så mörkt jag kunde....men inte tillräckligt, så nu målar jag en hel del möbler i mörka färger. I helgen började ju Downton Abbey igen och det var ju lätt att se att jag var helt fel ute. Det är ju i sekelskiftestid som jag försöker med i det stora skåpet. Men jag erkänner att jag har roligt...hahahahaa. Men var i hela friden skall jag ha mina skåp??? Vi får helt enkelt köpa upp grannlägenheten!!!
Nu till ngt annat...jag har drömt en sådan otäck mardröm inatt. Jag drömde att vi var uppe i fjällvärlden pga att vi inte kunde åka vidare riktigt än. Varför? det minns jag inte. Men stugan vi bodde i låg högt upp och man kunde se ner i en dal med en sjö, vi hade Lukas med oss och det var varmt och eftermiddag. Maken höll på att fixa ngt typ bygga och Lukas sprang ner mot sjön. Han kom tillbaka när jag ropade och jag gick in igen och sopade bort bla spindelnät??? Skulle gå ut och slå bort från sopen när jag ser ner mot sjön och jag ser en björn simma ut mot Lukas i sjön???Jag skriker ömsom på Lukas ömsom på maken. Det är så  långt bort att jag inser att jag hinner inte ner....Björnen biter över Lukas,,,mer som ett bär iväg än ett dödande bett. Björnen hör mig nu där jag skriker och hoppar och släpper hunden av pur förvåning. Lukas lyckas springa iväg med björnen efter mig upp mot stugan. Det är långt och Lukas är trött. Beväpnar mig med en sop???och inser att jag är körd om den skulle få för sig att attackera mig. Jag ser nu fler sopar och spadar och nu jäklar kastar jag och samtidigt skriker på Lukas. Lyckligtvis så blir björneländet så pass förundrad så den stannar och vi hinner in......puh.....jag vaknar alldeles andfådd....
Jag blir mer förvissad om att fjällen är inget för mig......inte ens på bild.
Igår efter middagen for maken iväg med lite grejer på återvinningen, han far helst själv på sådana ställen för han är nog rädd att jag skall krypa ner i containrarna...för att plocka upp ngt fint ....skratt.
Han var också iväg till rusta och köpte en present åt mig.....
Så fin.... hahaah och den hänger nu ute på altanen och lyser så fint. Han köpte en kudde också, lite oväntat för att vara honom. Jag hade köpt en tidigare och han tyckte om dem och köpte en till.
Idag blir det jobb hela dagen för min del och jag hoppas att det blir tid för dockskåp ikväll. Maken har jag redan planerna klar för....dator och skrivarfix.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela