myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Godmorgon

Publicerad 2014-10-01 07:51:45 i Allmänt,

Sorry att jag inte var härinne och babblade lite igår, men jag hade en del att stå i. Jag hade ju en underbar dag i går för jag fyllde år och jag gillar verkligen att fylla år. Att rumpan hänger vid knävecken syns inte så mycket för den är så pass stor att en sådan detalj försvinner, inte heller bryr jag mig om rynkor,,,,jo på ett ställe. Hals och bröst brukar jag ogilla. Man blir lätt lite rödbrusig där samt att huden inte är lika elastisk och det blir som överflödig hud och skrynkligt. Inte fagert, men det brukar stanna vid ogillande och sen fortsätter jag mitt liv. Hörde på radio om en sjukdom där man uppfattar sig som defekt, typ att man har en för stor fot eller en blå näsa osv och att man gör allt för att bli av med sitt problem. Har svårt att relatera till den sjukdomen, hur den fullkomligt kan ta över.
Nåja vidare till min dag jag for till jobbet och det kom jättemycket varor som bars in och en del kartonger var tunga vill jag lova. Vi väntar en till stor order så det är bara att kavla upp ärmarna. Vid ett for jag hem och lyckades försvinna in i ljudboken så jag åkte till ändhållplatsen , lite pinsamt var det att stiga av samtidigt som chauffören som skulle sträcka på benen. Så det var bara att promenera tillbaka. Irriterande.....jag hade egentligen inte tid för jag skulle ju göra mat och tårta och duka fint.
Nåja det blev laxagne och vanlig lasagne och sen tårta och alla mina kära kom utan de som jobbade eller bor 50 mil bort :(
Fina presenter har jag verkligen fått och jag gillar verkligen det, så himlarns kul. Jag har fått presentkort och blommor och örhängen och en skål till min servis.
Jag kommer nog att köpa fler kaffekoppar och en jacka och......säkert ngt mer jättefint.
 
Men att få se de mina samlade är så skönt i hjärtat och jag är så stolt över dem allihop ingifta, egentillverkade och, barnbarn. Det är svårt att säga hur jag skulle titulera mina barn som jag fått tillsammans med maken. Jag är ju inte deras mamma, för en sådan har de själva. Men jag ser dem verkligen som mina ungar och bonusbarn är inte det ord som jag föredrar. Att vara styvmamma har inte alltid varit lätt det skall gudarna veta och jag har inte alltid trivts i den situationen. Att ha barn och senare ungdomar i huset som jag "ansvarar" för men vars fostran görs av sina föräldrar. Det är inte en lätt situation och jag vet inte om jag skulle göra om det.....
Men jag ser det liksom så här;. Mina egenfödda sitter fortfarande fast i en osynlig navelsträng och finns i varje liten cell i kroppen och jag älskar dem verkligen. Mina andra tre barn är mina hjärtebarn, då de föddes i hjärtat. Jag älskar dem alla så mycket och jag tror att de förstår skillnaden eller egentligen avsaknad av skillnad. Det är detta som faktiskt kan vara en fördel med familjer med skilda föräldrar att de liksom får fler vuxna runt sig. Barnens pappa har ju också en fin kvinna som finns för dem när de behöver dem. Egentligen är det bara fördelar och det enda negativa för hjärtebarnen är att de kommer att få ytterligare en senil kärring att ta hand om senare hahahhha. Men jag antar att om de bara ger mig en burk med fina paljetter i så håller jag mig lugn och fin.
Nu skall jag bege mig till jobbet och ta emot mer varor kanske...eller packa upp om det finns kvar sedan igår.
Vi hörs mina fina :)
 

Kommentarer

Postat av: Marianne o kurre

Publicerad 2014-10-01 09:09:12

Många grattis kramar i efterskott!

Svar: Tack <3
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela