myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Sköna söndag

Publicerad 2014-10-19 09:36:47 i Allmänt,

Minns ni programmet..Sköna söndag? Måste vara minst 25 år sedan. Tyckte det var riktigt mysigt förutom gympan med Susanne....kniiiiip Lanefeldt hade.  Inga kommentarer till det krävs....
Idag så skulle det vara riktigt trevligt att fara på loppis. Vädret är lite otrevligt, men desto viktigare att hitta på trevligheter.
Har börjat med lite kortförberedelser och målat och joxat. Har pimpat mina batteriljus och jag tycker de blev bra.
Vaknade tidigt och drack kaffe i köksmörkret, tycker det är så mysigt med lite mörkt i köket och lugn och ro....haha låter som kära maken för ett ohejdarns oljud. Men det är bara när han sover zzzzzzz hahaha
Skall börja fundera på ett dopkort oxå. Vi är bjudna på dop i november och sånt är alltid speciellt. Det är en fin upplevelse att få fira in en liten människa i världen. Det är inte bara för själva dopet eller namngivningens skull utan för själva firandet av att en ny liten människa är här och vi som deltar är skyldiga att göra barnens liv till något bra så det förvaltar sitt liv och tar hand om vår moder jord på ett bra sätt.
Hmmmmm lite djupt...är nog inspirerad av mina böcker Isfolket. För då den sagan sträcker sig över många århundraden så blir man medveten om att alla människor är en länk i en lång kedja och ingen länk bör få bli svag och brista....oj nu blev det djupt igen....skratt.
Ha en bra dag och jag kanske kan uppdatera er senare om det blev ngt inköp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela