myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag.....det är jag säker på

Publicerad 2014-10-28 08:09:04 i Allmänt,

Har nog sovit lite konstigt för jag är alldeles stel i hela kroppen. Det blev ganska sent igår, då jag höll på med kundfakturor tills klockan halv elva. Samtidigt gluttade jag på tv..eller rättare sagt tittade upp då och då. Hade tänkt att ta bilen idag...minns inte varför när maken väckte mig så jag sa att han kunde ta den. Nu minns jag...skulle ju till banken och växla, fara och handla och så var det ngt mer men det kom jag inte ihåg. Ja det är ju ingen fara, antar att banken är kvar och lill Ica får duga. Men nu kom jag ihåg...jag skulle ju till revisorn och hämta lite pärmar,,,sisådär två tunga påsar....
Idag blir det papper på förmiddagen och om allt går fort och effektivt så far jag väl ner till butiken.
Eller så ringer jag till maken och kollar om han har ngt hål i sitt schema och han kan tvärkomma hem och lämna bilen????
Kvällen hade jag tänkt ägna åt lite kortgörande....men vi får se. Brukar ju sällan bli som jag planerar, men vad gör väl det.
Äldsta sonens lägenhetsbudande gick åt pipsvängen, det visade sig att det fina badrummet var ett hemmabygge och kaklat utan tätning? och det var mögelangripet. Hela rasket måste rivas och han tyckte inte det var tillräckligt intressant för att orka.
Så nu flyttar han in i källaren på jobbet, några veckor.
Jag har den senaste veckan grunnat en hel del på jul??!! Knasigt...jo det kan jag hålla med om. Sonen från Uppsala kommer hem och firar jul hos mig och det gör nog alla pojkar oxå och lillan med mor och far. Men äldsta flickan med familj kommer att vara hos de andra föräldrarna.....tråkigt , saknade ja oh ja. Men jag vet ju att så kan det bli och vi är ju tillsammans i tankar och hjärta.
Nu måste jag bara hitta ngt kul spel....som vi kan spela tillsammans. Det blir inget jättejulbord i år heller och vi funderar på att fara till stugan på juldagen.
Julklappar blir nog tärningspel, de flesta vet nog vad det är och har gjort så flera år. För oss blir det premiär i alla fall. Trångt kommer det att bli...kanske skulle låna gemensamhetslokalen?. Går ju att piffa till kanske, duka fint och så...
Nu är klockan redan åtta och jag har i nästan två timmar inte gjort ngt vettigt alls. Nu är det slut på drällandet och lite koncentration är på sin plats. Men först en kopp kaffe till....
Hahaha hittade bilder på en liten servis som jag snörde iväg när vi flyttade från stora huset. Jisses annåda vad jag kastade grejer....härligt....nääääää.....det var underbart.
.hahhahaah

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela