myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tjaba...

Publicerad 2014-10-20 11:27:40 i Allmänt,

Här sitter jag och joxar bland alla papper. Det har gått superduper och jag är inte knäckt än trots att jag i princip hållit på i 4 timmar nu. Gjort bort en del annat fix oxå på den privata sidan och det är så skönt att det är klart, det är egentligen för föreningen. Lite plåtslagre som skulle ringas och protokoll skickas.
Har nu lite avstämmning på schemat med början i januari. Skulle egentligen ha börjat myyycket tidigare.....då det skall lämnas in den 12 november. Men jag jobbar bäst under stress........skratt.
 
Nå hur gick det på loppisen då? ja det blidde lite grann. Det var lagomt med folk då vi for ganska sent. Vi köpte en Akta graco bilbarnstol, då det är bra att ha en extra, när småen skall åka. Det är ju en framåtvänd och lär vara en bra stol. Vi hade tur då maken kände den "mormor" som sålde den lite billigare åt honom.
För egen del så köpte jag en docka åt Milou, så vi har en att leka teparty med. Til grabbarna är det svårt att hitta ngt. Det finns ju alltid ngt typ lego....men då är det oftast ngn serie av lego som de inte är intresserad av. Det är bara att inse att vi inte klarar av att köpa ngt längre till dem....sockar kanske. Fast de fick jag inte godkända sist av lille Liam för de tyckte de var löjliga hahahaahha. När vi hittar ngn "gubbe" så är de hopplöst ute och en annan gubbe är mer intressant. Överlag så är det mycket svårare att hitta ngt att överaska med till grabbarna. Till Millan är det mycket lättare och så tycker jag faktiskt att det är, dvs lättare att hitta småjox åt flickor typ hårsnoddar och spännen. Förr kunde Liam bli glad åt nagellack men nu tror jag att han tagit en paus från det.
Hittade även ett kuddfodral med matchande gardin för femtio spänn och en bok. Sen for vi till Rusta efter tips från älsta jäntan, det skulle finnas batteriljus med timer. Jepp så blev det och även lite baconchips och skarvdosa och tvättservetter.
Läste ett bra tips för ett tag sedan. man kunde ta lite sköljmedel och blanda med lite vatten i sprayflaska och duscha lite på gardinerna så luktar det fräscht i rummet. Det måste provas....
Nu är snart min "lunch" över och jag skall kasta in mig i nytta igen. åtminsone till kl 15.00 tänkte jag, eller 14.00 snarare.
Kvällen skall ägnas åt eget pyssel och mer kort skall göras. Lilla mor ville oxå ha några som hon kan skicka iväg till jul. Att göra kort är ganska trevlig sysselsättning, men trevligare att göra tillsammans. Tjatar på maken att hålla sällskap och pyssla....men nej han föredrar att bara hålla sällskap efter att ha gjort ett...??kort.
Nu kommer posten och jag hoppas på att lite dockskåpsgrejer har kommit....har ju beställt lite lampor. Det är ju tyvärr svindyrt och man får köpa lite då och då.....--hm såg inte ut som det var ngn avi alls...utan ngt tråkigt brev. Äsch då får det ligga kvar till sedan.
Jamen det var dagens svammel. Ha en bra måndag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela