myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Rörig ordning på inlägg...

Publicerad 2014-09-10 07:34:18 i Allmänt,

Gårdagens inlägg var egentligen "dagen" föres??? Japp hade glömt posta det. Så vad fyllde jag gårdagen med? Ja jag grejade med fakturor och var och jobbade efter jobbet gick vi på staden, för ngr ärenden. Första stoppet var Forex då vi behövde växla, sen Lagerhouse för lite fler glas, som skall bli ljuslyktor. Sen lite middag och som dessert ett par nya sandaler. Mina skor är helt slut :( nu menar jag sandalerna med rem. Vi ska ju iväg till Florens och vi vill gå en del och då bör man ju ha bra skor. Hade tänkt att köpa ett par billiga på rea som kunde hålla över helgen...men. Nu är det så att har man en gång börjat med bra skor och kvalite, så går det inte att köpa ngt halvdant längre. Så istället för ca 200 pix så blev det 1000. Inte kul men nödvändigt :)
 
Just nu står det en man i mitt kök!!! han är bara ute efter en sak...och det är att få måla mina fönster...skratt
Jamen hallå....lite dum årstid att måla, tycker jag i alla fall. Dessutom med plastskitfärg....grrr  Men företaget bedyrar oss att det är inga problem...jojo det tror jag när jag ser....
 
Vi gick och la oss tidigt , maken för att läsa och jag för att lyssna på bok. Jag brukar ju somna fort men precis som med vanliga böcker så är det svårt att slita sig från en bra bok.
Hur går det i valet tror ni? Just nu är det svårt att sia, men jag skulle bli förvånad om Alliansen får sitta kvar, även om jag föredrar det. Skulle inte satsa några stora summor i vadslagning.
Umeå kommun  har alltid räknats som en röd kommun, så det fortgår nog. Men det skall bli spännande att se siffrorna. Vi är ju borta på valnatten så vi får väl hålla oss uppdaterade via sociala medier.
 
I ärlighetens namn så känns det väldigt underligt att ha en person i lägenheten som jag inte känner och som bara står där och grejar på.....jag trycker här i rummet och surfar runt och läser bloggar. Men nu måste jag ta tag i dagen....ooops nu kommer han in hit.......och skall måla...shit
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela