myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Felstavning...

Publicerad 2015-04-09 07:19:57 i Allmänt,

När jag skriver på denna IPad så blir det som jag tidigare skrivit,väldigt mycket felskrivningar. Så jag är inte lika dålig på grammatik som man skulle kunna tro.
Gårdagen höll samma tempo som vindarna, full orkan med andra ord. Skulle lämna in några prover och lyckades först glömma ett av proverna hemma och sen lämna in dem på fel vårdcentral. Sen for jag runt som en vettvilling och fixade både det ena och det andra.
Duktig flicka....
Tänkte visa en bild på ngt som jag har runt stugknuten

Detta är enbuskar och det lär vara ngt som möss och råttor avskyr doften av. Läste i en tidning att man kunde lägga lite enris på de ställen som man misstänker att möss tar sig in. Nu har vi inte längre sådana problem, men vi har haft för ca sju år sedan.
Slänger in en bild till från påskdagen

Långt där borta kan ni se lite prickar....det är deltagare på den årliga pimpeltävlingen. Jag minns att det var rätt trevligt att pimpla fast det är tjugo år sedan sist. Kan nog bero på att jag inte gillar att vara på isar. Däremot kan jag aldrig låta bli en vattenpöl med is på...måste bara stampa lite grann. Helt vanliga vattenpölar är oxå svårt att motstå. Att gå i bäckar och plaska gör mig fullständigt tokglad, inte ens om stövlarna läcker påverkar glädjen snarare förgyller hahaha
Igår kväll så var vi en sväng ini butiken och förberede för lördagen sista sväng av kastning av större grejer som kräver släp. Åh jag tror vi ligger i fas med planeringen. Idag så jobbar jag och ikväll så hade jag tänkt fixa momsen...nja kanske börja. För egentligen behöver vi nog städa lite och handla. 
Nu till ngt som är äckligt och fruktansvärt dumt. Igår så rev jag bort en stor bit av nageln på en av tårna. Var lite lång och jag orkade inte gå och hämta nagelsaxen. Resultat: blodvite och en tå som gör fruktansvärt ont nu. Så fruktansvärt idiotiskt och antagligen inte sista gången jag gör ngt så dumt.
Nåja nu bär det iväg till jobbet. Kram på er alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela