myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Torsdag afton 19.25

Publicerad 2015-04-16 19:50:03 i Allmänt,

Är just hemkommen och nu är jag ganska less. Jag har varit i gamla shopen hela dagen med en kollega och vi har haft det ganska tråkigt. Lite folk och skitigt är det på golven och egentligen skulle vi vilja stänga och bara packa.
Men vi har öppet tills nästa tisdag ??? hur skall jag hitta motivation att stå där när man bara vill göra klart och få börja tömma. Vi väntar på 35 ordrar...som kommer i början av nästa vecka. Nästa vecka blir det mer ös,,,men å andra sidan så slipper vi stå och vänta på kunder hahahah
Denna tiden på året är det inte så stor försäljning för oss, så det är ganska förväntat. Men det liksom kliar i en att få göra den nya butiken fin istället för att stå och hänga tandköttet där.
Kollegorna har byggt ihop nästan hela butiken klart och i morgon skall de börja bygga lagret. Jag står själv i butiken från morgon till kväll och den stora utmaningen blir att få tiden att gå.
 
Idag så hade jag tur, när min arbetskamrat ringde till sin syster, som jobbar på konditori. Och hon beställde ngt smaskigt till oss, som systern sen levererade. Jag åt så jag fortfarande är mätt och ingen middag har behövts.
Nybakade krämbullar och toscakaka är inte helt fel :)
Imorgon är det fredag och en av småprinsarna kommer till oss. Skulle tro att det blir Max till middag, idel nyttigheter hahahah. Men sen på kvällen så får jag en massa mys och gos och jag ser fram emot att få ha en liten kavaljer. Oftast så brukar han mer eller mindre sitta klistrad på mig, men jag njuter av all kärlek jag får ge och får.
 
Imorgon åker dessutom dottern till Usa....har bara velat förtränga det och saknar henne redan. Men vilken underbar arbetssemester hon skall få och många roliga upplevelser. Jag är så glad för hennes skull att få representera Sveriges riksförbund inom cheerleading och knyta värdefulla internationella kontakter.
På söndag kommer Millan hit och jag skall vara mormor i ngr dygn hahhaaaa.
Nu så skall jag sitta ner och bara hänga i soffan en stund innan jag uppsöker John Blund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela