myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

En dag med full fart...hoppas jag

Publicerad 2015-08-19 10:31:53 i Allmänt,

Ja dagen har knappt börjat men jag har minsann gått an som en galenpanna. Skrivit ut protokoll och mailat iväg, räknat dagskassor, putsat fönster ,strukit gardiner och är nu klar i vardagsrummet. Ny matta och gardiner i pigg färg beige/brun hahahah. Inköpta på Ullared och känns bra trots färgen...lite avskalat. Måste dock fixa lite mer tavlor och funderar på att göra en tavelvägg.
I lilla fönstret måste gardinfästena flyttas ut, så det är en uppgivt för maken ikväll. Visst skulle jag kunna själv men jag gillar inte att borra och suger faktiskt på det. Men visst är lampan fin :) älskade den vid första anblicken så den fick flytta hem till mig.
Nu skall jag fortsätta till sovrummet och sen så är det bara kök och hall kvar. Skönt att få städa ordenligt mellan varven. Skall iväg på banken och sätta i lite pengar och en sväng förbi expo och kolla tavlor. Skulle kunna måla en men har ingen lust och inspiration just nu. fast kanske får där, Ibland så blir det så när jag ser ngt som jag gillar. 
Till middag idag så blir det potatisbullar och bacon, mest bara för jag har mkt bacon upptäckte jag igår. Har nog att göra så hela eftermiddagen kommer att flyta på i ett raskt tempo.
Igår så började ju serien som jag väntat på...Bosch, den coola polisen i LA. Fallet som var igår var den försa boken jag läste och jag fastnade direkt. Skådespelaren gjorde rollen bra men hans hem i böckernas värld ligger visserligen fint till i kullarna med utsikt över LA men inte så där stiligt som i serien. Nåja skall bli intressant att se hur serien utvecklar sig. 
Nä nu slutar jag för denna gång annars så stannar det till och jag blir sittandes med bloggar och annat tjoller. Full fart framåt gäller nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela