myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Ett litet break

Publicerad 2015-08-30 09:15:33 i Allmänt,

Ja igår så blev det aldrig att jag skrev ngt alls och inte har jag tagit ngr bilder heller. Är verkligen ingen talang på att hala upp kameran :(
Men det har varit  full fart och raka rör och vila därimellan. På fredagen var vi ute på lokal och åt, 11 st ur familjen och dessutom blev vi bjudna på maten av Milous farmor och farfar. Storstilat må jag säga.
Maten var god och jag var mätt hela kvällen. Väl hemma så såg vi två Johan Falk filmer och jag må då säga att han som spelar johan Falk är en trist en....ingen som helst ändring av tonläge eller miner oavsett vad som händer. Nu är det ju för väl att han inte är i centrum i filmerna utan man får njuta av de andras skådesspel istället.
Var uppe sent som attan och sov hören och häpna till kl 8 men då skuttade jag upp och gjorde lite pappersjobb och sådant som är skönt att få beta av.
Senare for vi till pappsen och hälsa på och iväg till det förhatliga Maxi och handlade och sprang in i lite andra butiker och det blev lite inköp fast inte av mig. Svängde förbi mammas grav med en blomma och en liten fjäder som jag hittade eller liten tror det måste ha varit en skatfjäder. Ganska stor,vit och fin och gjorde sig bra i blomman .Sen hem packa ur och så städade vi lite b la skurade ur ugnen, bläääää så trist men fint blir det när det är klart.
Grejade lite med dockskåpet och kunde konstatera att mina ideer inte funkade med att lägga golv, av tunt faner. Blev alldeles för "guppigt" så nu måste jag fixa ett golv.....hmmmm tål att funderas på. Har oxå lagt en massa bud på tradera men har liten förhoppning om att få ngt för de flesta rasslade upp fort i pris. Det är desto trevligare om man får ett pling och har vunnit.
Maken fixade gomiddag och sen såg vi tre filmer på raken och kom inte isäng förrän efter kl ett. Först två Johan Falkfilmer sedan avslutade vi med San Andreas.
Gillar katastroffilmer av alla slag oavsett katastrof. Nu fick jag både det ena och det andra i samma film. Var riktigt spännade bitvis och hyfsat bra gjort. Det som är lite läbbigt är att det mycket väl kan bli som i filmen med tanke på att det är inte fråga om utan när det smäller till där i trakterna. Men slutet var lite väl fånigt och amerikanskt slå sig för bröstet slut. Man fick se den amerikanska flaggan börja svvaja och man sa vad gör vi nu??? Vi bygger upp igen......och flaggan svajade.
Idag så skall jag nu göra lite kassarapporter och sedan greja lite med dockskåpen. Vi får nog middagsfrämmande och sen ar jag tänkt ta ett långt bad. Fast det hade jag planerat både igår och i fredags hahaaha
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela