myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredagmorgon kl 6,45

Publicerad 2015-08-21 07:06:16 i Allmänt,

Jahaja nu är det fredag och för min del innebär det jobb liksom för de flesta i arbetsför ålder som har jobb och försörjning. Fy vad bedrövligt att inte ha ett jobb eller ha ett jobb som man vantrivs på. Men har oxå stött på dem som gnäller och gnölar över sitt jobb i åratal men aldrig gör ngt åt det...usch så jag blir irriterad på dem. Utbilda er eller sök ngt annat och sluta gnöla för bövelen.
Gårdagen var trevlig även om jag inte fick ngt gjort av det jag tänkt....lösenordet i mitt bokföringssystem hade gått ut och jag fick det nya sänt till mailen på jobbet. 
Usch sitter här och kliar efter inbillningslöss...läser en blogg om en som har jätteproblem med silverfiskar och att de är överallt i huset och inte minst i sängarna. Vaknade av att jag drömde att jag hade ohyra över hela mig och det kliade och kröp smådjur i håret och på kroppen. Medicin till detta skulle komma om en vecka???? usch vilken dröm och nu killas det fortfarande överalllt.
Var och sa grattis till dottern mitt på dagen och vi fikade och åkte iväg till Expo igen. Jag skulle köpa en julklapp!!! japp det gäller att vara ute i god tid. Men hade sett fel på priset och det jag ville ha var på ordinarie pris och inte 50% som jag trodde. Suck...nåja köpte ett litet brickbord att ha mellan våra fåtöljer istället. Det har kanter vilket känns lite tryggare än det andra bordet som jag alltid varit orolig att jag skulle tippa ut kaffet från, då vi har alla förblånade tv dosor oxå där på det lilla bordet. Avskyr dosor nästan lika mycket som sladdar och högtalare. Har provat med olika förvaringar intill men ngn (inte jag)lägger aldrig dit dem.....
Har provat flera sådana där kombidosor så man bara behöver en men de har aldrig varit bra och /eller funkat.
Jag färgade ju skjortorna igår oxå..
Coolt och en härlig färg. Måste säga att det gav mig mersmak, nu måste jag spana efter mer grejer på rea och de kan jag färga i vilken färg som helst. Hur fiffigt somhelst och jag vet inte varför jag inte gjort det förr.
 
Nu skall jag gå och tvätta av mig lite nattsömn och borsta tänder osv och sedan ta lokalbussen intill jobbet. Skall bli trevligt att se om det kommit mer nyheter.
Ha det bäst :)
 

Kommentarer

Postat av: Life of Johanna

Publicerad 2015-08-21 23:05:00

Drunkiningsfallet jag nämnde i bloggen hände i Vollsjö :( Så helt rätt lite längre söder ut :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela