myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Minns ni?

Publicerad 2015-08-27 06:59:15 i Allmänt,

Kom på när jag var liten så älskade jag klippdockor. Varje vecka i b la Året runt så hade de veckans klippdocka som ofta kunde vara en kändis. jag klippte ut "dockan" och sen ritade jag egna kläder och jag minns att jag försökte göra garderober men att det inte gick så bra.
Men jag minns oxå att kataloger var ett fynd om man fick dem. man kunde klippa ut modellerna och sen kunde man klippa ut möbler och möblera ett eget hem. Ser ni redan då så var längtan efter dockskåp där hahahaha Kunde leka timtals med sådant och klippa och klippa och tejpa och klippa. Det var ju inte som nu att det är bilder på hela rum utan då var soffor för sig och stolar för sig mycket användbart :)
Denna vecka har då min själ och skjorta flugit fram och vi har torsdag redan!!! Idag så stänger jag inte och det innebär att vi äter middag idag. Jisses så konstigt det blir med mat när man stänger. Man är oftast så himlarns hungrig så det måste gå snabbt, så oftast blir det varma mackor eller bara smörgås och te. Igår så blev det det sistnämnda och läsplattan. Har beställt Readly vilket är ganska fiffigt om man som jag lägger ner alltför mycket pengar på tidningar. Det kostar 99:-/månaden och då kan du välja på en massa olika tidningar och även gamla nummer av desamma. Mycket bra tycker jag i alla fall som redan läst tidningar som jag normalt inte brukar köpa.
Vi är lediga i helgen och en auktion lockar.....ja men jag är osäker på om min andra hälft är sugen. Sen så nämndes det bara om traktorer,verktyg och maskiner i annonsen, så i så fall måste jag ringa och kolla så vi inte kör i onödan en massa mil och det bara är en massa sådant som inte är så intressant för mig att glutta på. Vi skall inte till stugan trots ledighet och det känns lite konstigt, men jag känner att jag måste få vara hemma och bara drälla runt. Har en massa som jag skulle behövt göra och hämta och fixa så jag tror inte det blir ngr som helst problem att fylla helgen med aktiviteter. Nu skall jag fixa mig i ordning för att fara och göra ett dagsverke och kanske det blir sol idag oxå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela