myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag 18/8

Publicerad 2015-08-18 07:37:56 i Allmänt,

Ikväll börjar nu den serie på televisionen, som jag trodde skulle börja förra tisdagen. Så ikväll så skall jag bänka mig och förhoppningsvis vara nöjd med det jag får se.
Idag har jag en del på min lista, både av nöje och substans. Måste till banken eller rättare sagt till två av stadens banker. Men det är nog snabbt fixat skulle jag tro och posta ett paket och handla lite. Sen skall jag försöka sortera lite dockskåpsgrejer och slå in paket till den skattjakt som vi skall ha till barnen nu på lördagens fest i området där vi bor. 
Lite pappersjobb har jag men inget betungande utan bara dagskassor och lite omsättningsanalys. Sen skall jag försöka ge mig på lite träning på att växa....
Visst var det där lite kul? Jag skrattade då och skall minsann försöka....
Har gjort klart Milous skåp och jag tror jag börjar med tre. Nu skall det bli roligt att se om hon tycker om de. Hon gillar då att greja på med småprylar och flytta och fylla och ändra och stapla så nu har hon egna skåp att greja med. Har försökt att göra möbler som tål att lekas med vilket är det viktigaste, de skall kunna hanteras av den lilla.
 
Igår var jag extra stilig och jag kunde minsann t om sälja lite pärlor med hjälp av mitt tjusiga armband. Liam har gjort detta eleganta armband åt mig för mer än ett år sedan och det är otroligt uppskattat. Man blir lite extra glad när man ser det.
Solen lyser idag även om det inte var särkilt varmt. Småfåglarna kvittrar som attan idag och jag är rädd att de snackar om när de skall flyga iväg söderöver.......huvva jag är inte redo att säga farväl till sommaren och hejsan svejsan till hösten. Äsch nu skall jag inte gråta över det utan istället försöka glädja mig åt att det är sol idag och jag mår bra.
För så här är det:
Den friske har tusen önskningar och den sjuke bara en...

Kommentarer

Postat av: Pia

Publicerad 2015-08-18 20:23:37

Hej där! Har inte haft tid att svara dig, angående min Påskkaka! :/ Sorry! Jag tror jag har receptet på min blogg, om du söker under kategorin recept!Borde finnas, annars får jag återkomma! Har fortfarande en del att stå i, imorgon blir det flytt av yngsta dottern, till egen lägenhet, därför också lite "tunt" på bloggen!Men ha det, hoppas allt är bra med dig! /Pia

Svar: ja nu har jag hittat receptet. Måste göras redan idag...måste bara hitta ngt att fira först....att det är onsdag och sol och att jag har nystädat.
myma.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela