myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Tisdag 25/8

Publicerad 2015-08-25 07:01:19 i Allmänt,

Lön för vissa och övriga får vänta tills den 27:e. Brukar synas i kassan när det är lönetider, vilket glädjer mig hihihi Gårdagen var bara bra men jag var så trött i huvudet av alla lappar. En förklaring kanske behövs? Alla varor har prislappar som sitter i anslutning till varan och på dessa står det nummer som vi letar fram nya lappar till som står rätt pris och år på och sätter dit. Alla lappar i butiken byts den här tiden på året och det är ju ngr tusen..... Men nu är det bara en fjärdedel kvar så snart är vi klara. Var väldigt sötsugen eller egentligen bara sugen på ngt där jag stod med alla rackarns lappar och varenda gång jag går ut och röker passerar jag detta gottigott, men gett mig köpförbud och får endast köpa på helgen. Så jag köpte lite tugggummi istället och stod och tuggade på som en gammal ko.
Idag så var det först möte med banken och sen stänger jag och senare ikväll så är det Bosch igen på tv. Är sugen på att pyssla lite så när jag såg detta så började det klia i fingrarna, allt som behövs är lite ståltråd en gammal galge och ljung. Visst kan det bli fint?
Sen så har jag ju en del att göra med golvet och mitt lilla projekt när det gäller dockskåp. Håller på att prova och lägga parkett. Har avstannat för tillfället för jag behöver någon sorts linjal eller annan mall för att alla bitar skall bli lika stor, annars kan man nog bli fullständigt galen om man skall lägga golv antar jag. Dessutom tycker jag att det är ursvårt att klippa och skära rakt och kräver 100% koncentration av mig. Men inte har jag bråttom inte och dessutom letar jag efter en stubbe???? Bara måste ha en stubbe ngn gång i mitt liv. Eller vad säger ni?
Hur gulligt var det inte? Det riktigt kliar i skapartarmen. Hihihi sitter en skata härute nu som tycker att inga fimpar skall ligga i askkoppen utan han plockar upp dem....kanske röksugen och letar efter en bra fimp eller förhoppningsfull att där någonstans finns ngt att käka? Skator är faktiskt rätt vackra fåglar och i solen så skimrar fjädrarna i alla möjliga färger. Sen så har jag ju väldigt mycket gemensamt med just skator, då vi bägge gillar blingbling. Nu är kl bara sju och jag åker inte förrän kl halv tio så nu har jag tänkt plocka lite här hemma och sedan fortsätta måla på tavlan. Er alla önskar jag en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela