myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Torsdag 13/8

Publicerad 2015-08-13 07:54:31 i Allmänt,

Verkar bli ännu en vacker dag och det är så underbart att vakna och se att det är ljust och temperaturen är helt okey. Maken kom hem igår och han kunde visa många fina bilder som han tagit när han var i vårt grannland Norge. Kan bara konstatera att det är bra nog vackert därborta. Fick frågan om jag trodde att en fiskeresa skulle vara ngt för mig??!! Nej och absolut nej aldrig att jag skulle sätta mig i en lite skruttbåt i timtals ute på havet, bo i en enkel stuga och äta uppvärmd mat???? Jag är en prinsessa!!!! Nä skämt åsido, jag kanske inte är så knasig men inte långt därifrån. 
Hur kul på en skala verkar det där? En eftrmiddag sen räcker det, för egen del i alla fall.
Ikväll så är det föreningsmöte och jag kommer att få stressa som en tok eftersom jag stänger kl 19 och mötet börja kl 18.30???? Lite snärjigt eftersom jag är sekreterare, men de skulle börja med att planera en gårdsfest.
Området vi bor i byggdes 1985 så iår så firar vi trettio år som förening. Ett område som är riktigt fint och fräsch om ni frågar mig och med stabil ekonomi, hahahha låter som en mäklarannons.
Innan jobbet hade jag tänkt en snabb runda på staden för att se om jag hittar mig ngn sval top.Var inne på de stora klädkedjornas hemsidor och jag bara suckade. Tänk om jag ändå hade direktkontakt med inköpare och klädtillverkare. När man är stor som jag så passar inte klädsnitten lika bra som på strl 38-44. Jag behöver 52-54 och det är så trist att gå och se efter kläder när allt är antingen stormönstrat eller svart......Halsringningar är krusidulliga och tröjor och skjortor kort??? herreminje man ser ju ut som en Gothisk Svambob fyrkant
Hade  varit trevligt med lite mer smickrande design. Har man dessutom lite byst så ser det inte klokt ut.
Tänk om jag kunde sy eller hade den minsta färdighet för det då rackarns i min lilla låda vad jag hade kunnat skapa. Men min sykunskap är mindre än nada, zero, putsväck. Kan inte ens trä en symaskin utan att få ett mindre hysteriskt anfall. jag gillar att limma eller använda häftapparat när jag fållar gardiner. Vi har ett jättebra lim på butiken som jag fållar gardiner med och allt annat med som skall limmas. Suverän om jag själv får säga det och det får jag hahaaaah
Vad mer händer i det Granströmska hemmet?? inte särskilt mycket faktiskt. Börjar fundera på att måla om igen....en närstående kommer att få spader när jag nämner det hahahaa. Känner att hallen skulle få en ny färg. Funderar på gult!!!! ja en mjuk fin gul färg. Lite ljusare än det här
 
Tror det skulle bli fint och den är inte så stor så det är fort fixat. Det börjar närma sig den andra gången på året som jag får förändringslusta. I februari och september så kommer alltid dessa tankar. Ny färg i håret eller ny färg hemma, möblera om eller liknande. Om vi bryter ner det och analyserar det så kan det bero på att man tagit bort alla julgrejer och det känns tråkigt att plocka fram det gamla igen...och konstatera att sommaren är slut och för att orka med den tuffa årstiden som kommer så är det lite roligare med ngt nytt. Tror att det är så faktiskt. Sen har jag konstaterat att blommor ute är ngt som jag måste lägga ner. Är inte hemma tillräckligt mycket för att hålla det snyggt. Blir det ngn mer plantering så blir det tagetes....urfula i mitt tycke men tåliga små blomster.
Nu skall jag fixa lite mer kaffe och göra upp dagens planer. Hade tänkt stöka bort lite härhemma innan jobbet och min lilla sväng på staden innan. Ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela