myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Trodde jag sett det mesta....

Publicerad 2015-08-31 09:49:44 i Allmänt,

Kära värld vilken upptäckt jag gjorde idag och jag satt länge och bara funderade på hur i hela världen fungerar folk??? Är det bara jag som trodde det var ett skämt, eller kan det verkligen finnas behov av allt vansinne som finns att oroa sig över och behövs verkligen dessa produkter. Könsperuker!!!!
Satt och läste i aftonbladets söndagsbilaga i ngt läsarbrev om en kvinna som nu hade träffat en man men var så generad över sin glesa hårväxt på sitt kön att hon inte vågade ta av sig och hade hört att det fanns peruker....då rekommenderades hon att köpa en merkin....ja en peruk att klistra (antar jag) på det onämnbara och saken var klar.
Jamen kära värld.....jag trodde inte mina ögon. Det är inget skämt det finns tydligen en stor marknad för detta och ngr med rosett!!!! Ojoj sickna tokerier. Ja en sak till som jag inte har komplex för.Har ärligt talat inte äns tänkt en tanke på om hur lite eller hur mycket hår jag har på det stället på kroppen för att det skall kännas bra.
Ja nu lämnar vi detta vansinne bakom om oss åt glädjs åt dem som tycker att det känns bra med en peruk och nu kan skaffa en sådan. Vi andra kan gå vidare med vårat.
En härlig helg har jag haft men som vanligt så är de korta, alltför korta. Igår så hade vi middagsfrämmande och vi fick en låda
Med ett gott innehåll, så smaskigt
 
Jo så att det blev lite fika efter maten......orkade inte smaka på allt men istället så har vi efterätt i afton efter jobbet. 
Igår så var My förbi och hon berättade om en sådan hemsk sak som inträffat i helgen. Hennes bästa väns kusin hade varit på en återträffsfest från nian och en av killarna hade ramlat ut från fönstret och slagit huvudet och hade fått åka in på sjukhuset och läget var kritiskt. Senare messade hon mig och sa att pojken hade avlidit...20 år gammal!!! herreminje så otäckt och gud bevare hans familj och vänner. Hade både tårar i ögonen och en klump i magen resten av kvällen och kan bara konstatera att livstråden är skör och värdefull och kan klippas av närsomhelst. Krama varandra och värdesätt dina nära och kära.
Idag blir det lite jobb och klippning av hår...på huvudet hahaaha. Börjar inte förräns lunch så nu skall jag betala lite traderavinster och fippla på med lite grejs härhemma. Solen lyser och allt är frid och fröjd efter en skön helg med min kära. Så nu börjar vi veckan med ett leende och glädjs åt det vi har och fått och är nöjder.
Ha en bra dag :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela