myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Uppföljare och begär

Publicerad 2015-08-28 07:32:56 i Allmänt,

Ja nu har jag hört att uppföljarna är här eller snart här. Först så är det uppföljaren till Såsom i himmelen utav Kay Pollak. En underbar film enligt mig och en av de filmer som jag kan se flera gånger. Sen så är det den fjärde delen i Milleniumserien skriven av Stieg Larsson. För övrigt är den spökskriven för Stieg är ju död och denna är skriven utifrån hans manus och anteckningar. Det är få uppföljare som har hållit samma klass som den första om ni förstår vad jag menar men jag måste nog ändå både läsa och se dem. Ser faktiskt framemot bägge och försöker att inte ha så höga krav hahhaah Igår efter jobbet så var tanken att vi skulle handla men vi hade tvätttid och vi orkade inte fara iväg en gång till. Så vi valde att tvätta och beställde pizza istället. Ikväll så blir det kinabuffé med ngr ur familjen och det blir nog trevligt. Jag jobbar bara fem timmar idag och det är ju inte så illa. Morgonen hade jag tänkt ägna åt lite av varje, göra klart tavlan och dona lite härhemma. Tavlan nästan lyser, då det blir en kontrast av färgerna och det var ju precis det jag var ute efter. Nu tog jag bilden på kvällen, då jag provhängde upp den för att se hur mycket kvar av målande det är.
 
Igår på jobbet så hade vi två brandlarm med bara dryga timmen emellan och det låter otäckt och rösten i högtalarna som säger. YTRYM BYGGNADEN: DET HAR UTBRUTIT BRAND I BYGGNADEN. Det händer nästan en g/månaden och beror oftast på MC Donald och deras fritös. men denna gång så kom falsklarmet från Coop. Brandbilarna brukar snabbt anlända och strax därefter brukar vi få gå in igen. En av brandmännen var så tjusig att det riktigt sög till i magen och jag kan än en gång konstatera att det är ngt särskilt med uniformer. Jag ser verkligen framemot vår ledig helg och ikväll så ska jag försöka vara vaken så länge jag kan och njuta av att vara ledig. Kanske en lite tupplur på soffan.....så jag orkar haahaha. Extra skönt är det om jag ligger med huvudet i knät på maken och har kisse bredvid. Kisse som nu börjar få problem med maten och som gått ner fort i vikt. Skall avmaska honom och han skall få börja äta mjukmat som tillägg. han har ju så lite tänder nu att det börjar bli svårt att äta och dessutom så har han lågfett kost pga att han är kastrerad. Men nu är han senior och då behöver han lite extra. Har hittat en burkmat som är svenskproducerad och ekologisk utan benmjöl från kadaver från andra länder. Så det skall införskaffas och jag är inte helt säker på vad han kommer att tycka om det. han är lite småkinkig och inte lätt att få att äta nya produkter. Men äter han råttor så skall han väl kunna äta detta tänker jag. Ja så var det mitt begär.....efter cola zero och nu har det smugit över mig dagtid oxå suck...
 
Varje dag denna vecka har jag fallit för frestelsen, trots att kylen på coop är trasig och den är pissljummen. Dessutom så har jag varit konstant röksugen denna vecka, mycket märkligt och jag har rökt mycket mer på jobbet än hemma.
Antagligen för att komma ifrån dessa helveteslappar som vi byter ut och som aldrig verkar bli klart. Veckan har varit lugn och inte så mycket folk i rörelse. Jag tror att det beror på att folk håller på att få igång sina rutiner efter semestern och är trötta när de kommer hem och inte orkar gå på stan.
Nåja det kan jag relatera till för jag är oxå trött som attan på aftonen och riktigt längtar efter att gå och lägga mig. Igår var det extra skönt och vi la oss relativt tidigt och i nybäddade sängar som luktar fräscht och gott. Vi sover alltid med fönstret öppet, nästan året runt annars dör jag i värmeslag.Det är inte alltid min andra hälft tycker det är skönt hahaha
Men nu önskar jag er en trevlig fredag ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela