myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Måndag..efter söndag och dagen innan tisdag....

Publicerad 2015-12-14 09:31:35 i Allmänt,

Gäller att ha koll på dagarna nu för jag har mycket inplanerat denna vecka och det är inte läge att vimsa bort dagarna. Skulle ha gjort ngr provkort inför en kurs i januari men det finns inte en sportslig chans att hinna med det innan jul. Idag eller i morgon är det brandöversyn på jobbet och det gäller att det ser bra ut. Hålla alla slangar och utrymningsvägar fria från varor och kartonger. Brukar inte vara ngr problem men nu får vi ju stora leveranser som tar plats på lagret. Jobbet igår gick bara finfint och vi fick höra fin luciasång, då det var luciatåg i cafét utanför oss. Det är så mysigt och fint och nästan hela butiken stannade av och blev tyst medan de sjöng. När vi for hem så stannade vi till vid det lokala pizzahaket och beställde ovanligt nog kebab och falafeltallrik och jag sprang in till lill Ica och köpte jäst och saffran. Hade ju bestämt mig för att baka saffransbullar med vit choklad. En sort som man gjorde lite annorlunda....allt skulle röras ihop och vara rumstempererat, istället för smält och värmt. Sen skulle det jäsa mycket längre och inte jäste det mycket i alla fall. Nåja efter det skulle man fylla bullar med ngr bitar choklad, nästan som palt hahahaah,
Ja inte så tokiga alls och det skulle dessutom vara kardemumma i och den smaken var lite lustig till saffran. Men det var inte så tokigt med en nybakad bulle med ett kallt glas mjölk lite senare på kvällen. Men då var jag trött det måste jag erkänna och sängen ropade mitt namn högt och jag tror kisse var lika trött för han sprang nästan och hoppade upp innan jag fått bort överkastet. Idag blir det jobb och jag stannar lite längre i afton då det är mer fart på kvällarna nu. Tycker om när det är lite fart och småjäktigt, även om man blir trött. Måste ju ringa i kväll och höra hur Londonresan var och vilka höjdpunkter det var på resan. Sen får jag inte glömma bort och förbereda lite grejs inför imorgon. Efter jobbet så är det styrelsemöte och vi skall äta julgröt tillsammans...gissa vem som skall koka gröten??? hhahhaha Men jag måste förbereda lite papper och dra ut lite protokoll och sådant oxå. Men jag har oxå upptäckt att det är bra att bo litet när man börjar bli lite förvirrad....jag är hopplös att lägga bort telefonen och vi har ju så lite rum så den är ju mycket lättare att hitta. Sen så är det ju lättare att städa och man samlar ju inte på sig så mycket....jo det gör jag! Hopplös på att spara grejer , men jag är en rackare på att kasta emellanåt. Men det finns ju gånger jag önskar mig ett stort hus och det är när jag ser Ernst julprogram, då vill jag ha ett stort hus som jag kan fylla med granris och halm hahahaaah. Men jag brukar sansa mig efter ett tag, för jag har insikten att jag skulle aldrig orka hålla efter och ha det så puttenuttigt så där mer än en timme. Jag gjorde ju inte bara bullar igår utan även ischoklad med nougat, trots att jag sagt att jag inte skulle göra ngt godis i år, så blev det lite i alla fall. Men det mesta skall ges bort i år för jag är less på att jag alltid får slänga i januari.
Har inte smakat ngn ännu utan tänkte spara mig tills ikväll när jag förhoppningsvis varit duktig och gjort allt jag tänkt göra. Tur att jag är en person som på ngt vis gillar när det är mycket att göra. Knasig som jag är så är jag lika beroende av fart och fläkt som lugn och ro. Jag är en sann våg som vill ha allt av allt och i lika delar. men i sanningens namn så är det fruktansvärt irriterande ibland och jag gör vågen för min sammanboende som har ett enormt tålamod. Men nu är det hög tid att ta en kopp kaffe till och göra sig i ordning för denna dag. Ha en bra dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela