myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag

Publicerad 2015-12-20 10:31:54 i Allmänt,

Känns just nu lite sliten i huvudet, men vem är inte det nu i dessa tider. När jag står i kassan så försöker jag att ge varje person fin service och ett glatt ord och efter ett par timmar så är jag uppriktigt skitrött. Men samtidigt så ger det energi tillbaka, för en glad människa smittar av sig och man känner sig oftast gladare själv. Kunde sluta lite tidigare igår och det innebar att matinköpen inte behövdes göras kvällstid och att vi kunde därför slå in lite paket igår kväll. Just nu så skulle jag faktiskt vilja städa och putsa och få den där känslan av att veta att det är rent och fint och sen sjunka ner i en fåtölj och bara pusta ut. I humöret har jag dock varit lite melankoliskt ibland då jag tänkt mycket på att mamma inte finns hos oss mer och att det känns lite konstigt att inte behöva bry mig om det. Låter kanske konstigt men jag tror nog inte att jag är ensam om att ha känt så, när en anhörig går bort.
Har pysslat ovanligt lite denna jul och tidsbrist är väl den största orsaken. Men jag tror att jag måste tillskapa mig en liten stund i alla fall, för det kliar lixom i pysseltarmen. Måste iväg en sväng till och storhandla då det var tomma hyllor på den stora mataffären....ingen rödbetssallad och köttfärsen går ut den 24/12???? slut på flera varor jag skulle ha.....nåja får väl fixa det senare då. Skulle dessutom vilja prova på att göra kalkon i år. Med fyllning och sådant skumt hahahaha Idag blir det jobb och jag skall dessutom få en vikarie!!! Maken hoppar in för mig en stund då jag tänkte smita iväg till sonen på kalaskaffe. Skulle dessutom behövt byta ngr julklappar som inte blev helt bra, men det kanske jag hinner imorgon. Ikväll hade jag tänkt att vi skulle hinna en sväng till pappsen och lämna lite julgåvor och önska Godjul. Vi får väl se om vi orkar och hinner hahahaah. Visst skulle det vara bra om dygnen innan jul hade ca 5 timmar till. Man vill ju hinna med allt och det är så svårt att låta bli att försöka att göra allt, åtminstone har jag det. Hade ju utlovat en bild på julkortet och här är det...
Visst var det festligt??? Kan man ha annat än trevligt med dessa tokstollar? Underbara människor och jag riktigt längtar efter att få fira in nyåret med dem. Nu skall jag gå och fixa till mig lite innan jobbet Ha det så bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela