myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Vabruari....

Publicerad 2015-02-02 07:11:13 i Allmänt,

Ja nu är den fruktade vabruari här....Så det skall bli spännande, nej det skall det inte. Spännande låter mer positivt, nåja vi får väl se hur det blev när vi skriver mars.
Förhoppningsvis så är all sjukdom bortgjord för egen del och jag kan fortsätta som vanligt.
igår så var jag och målade hos sonen och sedan for vi och tog en kaffe hos svägerskan med man. Vi hinner sällan ses så det var trevligt. Väl hemma så blev det inte så mycket mer gjort än att vi åt och jag sydde mest hela kvällen.
Helgen har varit bra och nu väntar en arbetsvecka igen. Har en lunchgrej på tisdag att gå på. Någon information om hur man "sparar" pengar. Nu bjuder ett företag på denna lunch så jag antar att man vill att de skall se till att jag sparar in lite pengar...som de då vill ha antar jag, Hur det går ihop undrar jag då? Kanske det blir en slant över som då säkert går åt till ökade revisorskostnader och bokföring.
För mig veterligen så gör inget företag ngt gratis????
Det är ganska kul när det ringer folk och skall sälja ngt och de säger att man sparar pengar eller liknande och jag säger att jag inte är intresserad. Jamen du vill väl ha mer pengar säger de då? Nä säger jag jag har det bra som det är....de blir helt mållösa och det är roligt, för de har ingenting att bemöta det med och försöka sälja ngt så då blir det ganska fort hejdå...
Lite då och då ringer det hem och vill att jag skall få prova "gratis" en eltandborste.....de är ganska tjatiga. Men jag tror att jag nästa gång ska säga att jag är tandlös och kör proteserna i diskmaskinen!!!! Kan vara kul att höra reaktionen.....
 
jamen jag måste ju berätta hur bedrövlig jag är .....tänkte jag skulle slinga lite ljusare slingor och köpte ngt billigt på rusta....inge bra kan jag meddela för jag blev vit, ja kritvit med gula toppar och en liten orange kant...japp det blev lika hemskt som det låter. Men sen blev det ju ohållbart även för mig, så då slingade jag igen med mörkbrunt och ser just nu hyfsad ut. Bra? nääääää men presentabel. men ge det ngn vecka och ngr veckor så blir det nog bättre. Hade jag varit mer brydd hade jag kanske brutit ihop och gråtit, men det är egen förskyllan och jag ser varje dag på butiken folk som ser ännu värre ut eller ska jag kanske säga har hög kreativitet när det gäller hårfärg och blandningar.
Igår så var jag ju till sonen och då fick jag se kylskåpet...som jag vill ha och tycker det är meningslöst att sonen har.
Det var så fint....åh vill ha. Han köper ju aldrig hem ngt i sin kyl ändå. Så varför?....avundsjuk? jaaaaaaa
Det är två stora lådor under och det övre kan man göra om till kyl för tex mjölk eller sådant som man inte behöver se, om ni förstår hur jag menar.
När/om vi gör om köket ngn gång så blir det ett sådant.Kostar 4 gånger mer än en kyl/fys, men det skiter jag i. Ett sådant skall bo hos mig......Det dummaste är att det är så stort och brett för annars kunde jag ta hans när han säljer lägenheten....Men då måste liksom den platsen fyllas av ngt liknade.Det är inte lika stort så det går in kyl och frys bredvid varandra men nästan. Att såga bort en bit av det nya Ballingslövköket är väl inte att tänka på antar jag. 
Äsch spela roll jag skall ju nu bli miljardär på pyssel så jag kan köpa fem stycken kylskåp haahaaha. In my dreams......
Ha en bra dag och akta er för att ramla in i någon snödriva utan lavinkit med er......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela