myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Fredag morgon och mys på gång?

Publicerad 2015-01-09 07:03:09 i Allmänt,

Ja ngn form av mys blir det. Maken skall eventuellt bort, så jag kanske får klara av myset själv. Men mys skall det bli ändå, lite glass kanske? Har i köp lite Ben och Jerry glass....mums och smaskens.

På jobbet flyter allt på även om det inte är långa köer som för några veckor sedan. Att jobba i butik under juletid kan vara otroligt hysteriskt men samtidigt väldigt trevligt att höra kassalådan....
Jag har haft tur på tradera och ikväll skall jag fixa betalningar, så mina grejer kommer nästa vecka. Har inte vunnit något på flera månader så nu är jag extra glad.

Det är ganska kul när det kommer in nyheter till butiken oxå, en del ser bra ut på bild. Men när man sen håller det i handen, så är det kanske mindre eller konstig förpackning. Då får man tänka om och planera om i hyllorna.
Vi har flyttat om rejält så det är ganska kul när stammisarna, kommer in och går till " sina" hyllor och finner ngt helt annat. Men de blir lättade och säger - Oj jag trodde det var slut...
Nu till ngt helt annat....tittade på mina händer igår.....satt på bussen och kunde konstatera att elastiteten är trasig!?!?!? Vände och vred och de är rynkiga, guppiga och har överflöd av hud. Inte fagert, kan jag meddela. Mittemot satt två kvinnor i trettioårs åldern, med släta händer.....jojo tänkte jag för mig själv....det är bara en tidsfråga och ni får lika fula händer som jag.
I ärlighetens namn trodde jag inte att jag skulle bry mig, så det var nog den stora upptäckten. Fötter och öron är fortfarande i hyfsat skick....hahaha
Men allvarligt talat, så bryr jag mig inte så mycket förnuftsmässigt utan mer känslomässigt. Det är väl ingen som kan tycka det är roligt att bli rynkig och lös lite här och där. Konstigt nog talar ingen om det annat än i humoristiska termer. För egen del så tror jag att det är en ny fas i livet för mig och att jag måste lära mig att leva med det och sätta det i relation, med vad som är viktigt. Jag är ju hellre levande och frisk och rynkig och stel. Än sjuk och död och begraven, är inte riktigt i fas ännu, med den insikten känslomässigt.
Ja det var dagens första stora fråga, när ska Ingalill komma i fas?
Äsch ge mig lite tid och att jag får några goa kramar av min fina make. Så kommer det nog att lösa sig....brukar göra det när jag har svackor.
Just nu så skall jag i alla fall släppa in kisse och ta en kopp kaffe till och så småningom lufsa iväg.
Tar ett kort på en av händerna, så får ni se "eländet"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela