myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Hallå i morgontimmen...

Publicerad 2015-01-24 08:07:25 i Allmänt,

Steg upp tidigt trots en sen kväll. Var vaken ända tills kl 1, då vi började se nästa säsong av Suits. En smårolig serie med lite Ally Mc Bean inslag, om ni minns den serien?
Nu på morgonen har jag fixat lite med den bokföring jag skulle gjort igår...hahahaha
Efter stängningen så köpte vi lite mat och for hem och sen fick vi sällskap av sonen och flickvän. Han ville ha håret klipp så vi fikade och surrade och maken spelade Word feud med två av barnen under tiden !!?? Han tycker det är jätterroligt, men tävlingsinriktad som tusan.
 
Idag så blir det jobb och ikväll fortsättning av Suits. Vi har förberett med ett gott Amarone vin och ost och korv och dippsås. Maken planerar råstekt potatis och ngt gott kött till, så ikväll behöver jag bara ta det lugnt. Har tänkt bada!!!! Vi har äntligen bytt blandare, våran gamla var just gammal och det innebar att det blir ngt fel med tiden med sådana grejer. I vårt fall så innebar det att varmvattnet blev inte tillräckligt varmt. Jag vill ju duscha och bada i skållhett vatten. Det skall liksom bränna och svida lite, då känner jag mig riktigt ren. Att duscha tillsammans med ngn annan är inte att tänka på i mitt fall, för då fryser jag.
 
Har inhandlat flera olika badskum och redan testat en så ikväll går jag vidare med passionsfruktsdoft. Badet måste innehålla skum annars uteblir mysfaktorn, tycker jag.
Lite ljus och hörlurar med min bok och sen middag på bordet med finservisen. Åh så härligt :)
 
Vi har dock en del som måste fixas i helgen oxå. Det pågår ju renovering i den nya lokalen och nytt belysningssystm och eldragning skall göras så vi måste bestämma hur alla hyllor skall stå. Antal uttag och spotlights. Sen så skall det till en del internetuttag. Det blir i princip 3-4 stycken datorer i kassan så det måste bli flera uttag. Nu är ju allt datastyrt och det är inget jag litar på till 100%. 
Igår så hade jag en träff med kassaleverantören och vi återlämnar den kassa som vi nyss köpt och skaffar en bättre. I vårt fall innebär det en bättre kassalåda och en riktigt bra dator. Dessutom en scanner till typ lager och inventering. Sen garderade jag mig med att ena kortbetalningsmaskinen ligger på telefon typ mobil. Så då kan internet krångla bäst det kan...hahahahha. det är oftast kortmaskinen som krånglar tex vid juletid då det kan vara många på "linan"
 
Sen så blir det nya kortdragare, vilket innebär att jag slipper Swedbank. den banken skulle jag vilja stoppa upp ngnstanns där solen inte skiner.....Ingen service överhuvudtaget och usel på att få kontakt och "stöddig". Ni kan ju tro att det skall bli trevligt att få gå till min kontaktperson där och säga tack och adjö, Men tilläga att tack känns inte så nödvändigt att säga då det aldrig funnits ngt att säga tack till. Nu tar jag min omsättning härifrån och går till en service inriktad bank. Om jag vågar så skall jag skratta så där lite rått...muaaahhhaha.
Fast det där skulle jag inte göra för då känns det lite som jag smutsar ner min karma. Kommer nog bara säga att de kan tänka lite mer på att ta hand om sina kunder på ett bättre sätt.
Nu till ngt annat...på söndagar sänds det en svensk serie som heter blå ögon. Där finns det en kille som väcker så oerhört starka moderskänslor. Han påminner vissa gånger om en av sönerna när han var mindre, inte så mycket till utseendet utan på ngt annat sätt?? Vet inte riktigt själv...Men han spelar så himla skör och ensam på ngt vis så jag blir ledsen i hjärtat av att bra se honom. urfånigt men sant...skratt
 
 Det finns en annan sak på reklamen som får mig att le så där fånigt och det är reklamen som handlar om resevaccin. De barnen påminner mig så mycket om barnen, de rör sig och uppför sig precis som mina "egna", när de var små.....suck
Nåja nu skall jag fortsätta med mitt och avslutar för denna gång...tjingeling
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela