myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Morgonstund har guld i mund

Publicerad 2015-01-17 08:01:39 i Allmänt,

Visst heter väl ordspråket så? Mund låter lite konstigt,,,,
Nåja gillar lördagsmorgnar, jag är alldeles själv med tidningen en kopp kaffe och radion. Man har det lugnt och fint och även om man skall jobba så har man även en lång morgon. Men idag så är det inte jobb utan hopp och lek dag, i alla fall lite.
Vi skall ner på stan och köpa lite papper och lampor och sådant krafs som behövs till butiken och gå förbi lokalen i MVG för att mäta lite grann. Sen skall maken fixa lite med lampor på butiken, det skall skarvas och kopplas.
Kanske titta in i några affärer oxå???? en fika kan vi nog få in i planeringen. 
 
Gårdagsafton var trevlig och middagen var lätt fixad. Vi köpte smörgåstårta från ICA böleäng, så smaskigt och enkelt hahaahah. Jag gjorde klart en pappersbukett som skall vara i skylten då vi snart skyltar om till bröllopstips. Ska ta en bild så får ni se, det färdiga resultatet.
Sen så hyrde vi två filmer, en western med Persbrandt och Mikkelsen ??? var nog mer en sk pojkfilm. Ni vet tuffa och hårda och hämndlystna och en hel del pangpang och ära. Men bättre än tv:ns utbud. Sen så såg vi Maleficient,,,,osäker på stavning. En variant av törnrosa med Angelina Jolie eller hon kanske heter Pitt i efternamn oxå, nu när hon gift sig med Brad Pitt. Nåja en väldigt välgjord film och lite mysigt faktiskt, men ingen barnfilm. Men sen slocknade jag i knät hos maken.
. Som på ngt vis väckt mig och fått mig i säng för där vaknade jag i alla fall.
 
Nu lyssnar jag på Ring så spelar jag....ett program som har sänts länge och som jag gillar att lyssna på. Apropå lyssna så har jag sagt upp radion i butiken. Man betalar ju en del till både STIM och SAMi för att spela musik i butiker och jag har märkt at det är bara jag som har på radion och då är det ju ganska meningslös utgift.
 
Äldste sonen ringde igår afton och ville ha hjälp med att välja golv till lägenheten. Rackarns annåda så mycket som är gjort på rekordtid. Mammas pojke det där....hahahaha. Ett mycket roligt uppdrag som vi skall göra nu i helgen. Vitvaror och kök kommer om ngn vecka så, nu ser han framemot att få flytta in och lämna källaren. Han skall iväg till IKEA och köpa en hel del och kanske man kan hänga med dit oxå....haahaah så kul. Uthyrningsdelen är i princip klar förutom det tillhörande badrummet. Men det är strax klart för kakling och han vill kakla allt. Han avskyr matta, som han tycker är äldreboendekänsla???? Va jag som gillar matta.....okey generationsklyfta.
 
Kan tycka att halvkakling är ok men föredrar matta, som jag tycker känns lättare att hålla rent och som känns bättre på ngt vis. Speciellt när jag talat med flera besiktningsmän som berättat om hur många kaklingar som är felgjorda och fuskade med.
Så när vi gör om vårt badrum här hemma så blir det äldreboende hahhahaa
Åhhh sitter här i halvmörkret och bara myser och trivs,,,,,klockan är bara åtta och nu skall jag nog sitta och läsa bloggar en stund och sedan väcka maken. Vi kanske löser melodikrysset idag........
Ha en underbar dag och köp en semla eller en liten muffins till kaffet idag och njut av livet och dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela