myma.blogg.se

En blogg om att leva och komma ur skuggan.

Söndag kväll

Publicerad 2015-01-18 20:20:34 i Allmänt,

Älskar söndagkvällar,,,,när man vet att man har lite slappartid kvar, innan vardagen är här igen. Idag har vi varit och tittat på golv med äldsta sonen och man blir lite sugen själv att göra om. Finns så många snygga golv, men jag gillar ändå de mer klassiska "mönstren" dvs golv man inte ser om ni förstår hur jag menar. Skulle ledsna fort på golv med för mycket karaktär.
ex: snyggt men jisses så less jag skulle bli efter ett år.
 
Nu valde vi/han ett golv som var likt betonggolv, så jäkla snyggt Det skulle vi gärna ha själv eller linoliumplattor. Snyggt, lättstädat och hållbart.
Visst var betong snyggt?
Sen så tittade vi på lampor, men det fanns inga som jag tyckte var fina. Han behöver ganska många lampor bla till hallen och jag gillar ju inte plafondlampor så vi får söka vidare. Bättre med spottar i så fall. Tycker att de flesta plafondlampor inte har tillräckligt ljus. Om jag tänder en hall lampa så är det för att jag skall söka eller se på ngt. Då skall det vara bra ljus. Hittade en snygg, men till priset av 1800:- och han behöver tre stycken.
 
Igår så var vi på stan och mätte lokalen i MVG och hela innertaket hade rasat in????? Vi hade fått veta att taket släppt och jag trodde i min enfald att det var några plattor som ramlat ner.....men tydligen hade byggjobbare råkat ha sönder några bärande delar och hela skiten rasat. Lampor och tak och ledningar överallt och det var inte tvärenkelt att gå där. men vi mätade och undersökte och jisses så stort det känns. Men det gjorde nuvarande lokal oxå och idag är den "trång".
Ja ni hör nog vad vårt beslut blir??......vi flyttar nog... till MVG

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela